Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a sperma íze? Többi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a sperma íze? Többi lent

Figyelt kérdés

Tudom, ember, kaja, cigizes stb fuggo.

De milyen izuekkel talalkoztazok mar?

Mi volt a legjobb/rosszabb íz?

Ès nyelitek vagy nem?

2021. dec. 1. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kesernyés,de lenyelem.L
2021. dec. 1. 22:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

kesernyés, sós és van még egy íz, ami miatt mindig elkap egy öklendezési reflex de visszafogom magam :)

nyelek ha ezt akarja

2021. dec. 1. 22:19
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Öhm ... kérdezd meg a porszívómat! :D
2021. dec. 1. 23:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokban függ, hogy mit eszik az illető, dohányzik-e, fogyasztott-e alkoholt. Létezik az „ananászevő” mítosz, elvileg attól édesebb lesz. Eddigi tapasztalataim alapján tényleg sós, kesernyés, enyhén csípi a nyelved (Nem tudom jobban körülírni, bocsi 😂)
2021. dec. 2. 01:07
 15/18 anonim ***** válasza:
18%
Tényleg hypo illatú. Az íze minden, csak nem kellemes, még akkor sem, ha csak sós jellegű.
2021. dec. 2. 02:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom nekem volt már mindenféle partnerem de én sosem éreztem ízt. Inkább a sűrűsége zavart mindig is, hogy ragacsos.
2021. dec. 2. 04:14
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Cigizek és nincs keserű íze a spermamnak. Ez is olyan tévhit mint az ananász! Életmód ami miatt edesebbnek vagy keserunek érzitek a spermát.

Aki iszik, drogozik azoknál semmi útóíz? Csak a dohanyosoknal keserű?

2021. dec. 2. 05:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
egyszer kíváncsiságból megkóstoltam egy minimálisat az enyémből és tényleg kesernyés volt kicsit, pedig sosem dohányoztam
2021. dec. 2. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!