Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél mennyire hátrány az, hogy több néger fiúval volt már kapcsolatom? 19/l
Ez esetben meg elég undorító, hogy ez a fétised... én biztos nem fogadnám el...
Olyan mintha az lenne a fétisem, hogy kínai csajokat dugjak meg vagy spanyol-mexikóiakat. El tudom képzelni mit gondolna rólam egy jövendőbeli komoly kapcsolatom, ha elmondanám neki, hogy korábban csak ilyeneket kerestem, mert ez izgatott.
Ezt egyrészt nem muszáj elmondani, másrészt ha nincs semmi betegséged soha nem tudja meg.
Engem nem zavarna, ha nem kapok el tőled semmit. 43f
Kellett a nagy méret kérdező?
Nagy volt nekik?
Anyámnak is volt fekete pasija anno. Pedig ő 62es születésű, azaz még a rendszerváltás előtt volt. Kapott is tőle valami tradícionális afrikai.. kulacs, vagy táska vagy nemistudommit, a mai napig ott lóg a falon díszként a szülői szobában.
Tudtommal apámat sosem zavarta. Mégiscsak ő a férje közel 30 éve, a feka pasi meg ki tudja hol van. Hát akkor minek lenne féltékeny rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!