Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek a fiúk teljesítményéről az ágyban?
Figyelt kérdés
És milyenek az ismerkedésben?
Ha én majdnem 25 éves vagyok és még nem is csókolóztam, be tudom még hozni? Ebben a korban már tapasztalt kb minden férfi?
2021. dec. 1. 06:25
11/11 anonim válasza:
Nos én sajnos úgy tapasztalom, h a legtöbb férfi inkább iszonyatosan önző vagy önbizalomhiányos. Nem egy férfi szexuálisan ki van égve és szinte már bármely hüvellyel rendelkező nőt megdugnák, csak h végre űríthessenek. Rengeteg a nagyszájú is akik hirdetik magukat h mennyire jók. Pl.: a nők sírva élveznek el tőle. Aztán még a csiklót se találják, vagy azt mondják jól nyalnak, de csak csapkodják a nyelvükkel, mint egy macska mikor nyalakszik. Szóval ez elég kiábrándító. De ugye inkább az önbizalomhiány a legnagyobb gond. Ezért van olyan sok aggszűz is, mert vagy nincsenek megelégedve magukkal, vagy nem tanultak meg szocializálódni és ismerkedni, úgy h ne legyenek unalmasak. Szóval nagyjából ennyit tudok mondani. Nem voltam még annyi pasival. De mivel pszichológiát tanulok, elég jól látom a problémákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!