Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel mit gondoltok erről a lányról?
Bár nem egészen az ideálom, de tetszik.
Először is, jó a stílusa, extrémebb mint az átlag nőnek, de nem megy át bohóckodásba, vállalható az utcán is. Aztán van ebben a lányban amolyan kettősség. Egyrészt kifejezetten szexi, másrészt olyan kedvesnek, cukinak is tűnik. Igazán érdekes lány.
De női szemmel milyen?
Átlagos lány, de azokból is a felsőbb szint.
Mi a baj a vonaglással? Hiszen nem a fenekét mutogatja, meg semmi erkölcstelen nincs benne.
Ez a “kawaii” vagy minek mondják stílus elég nevetséges. Ez az animékre hajazó öltözék gyerekes.
A combja meg jó vastag, a szoknya alatt biztos jó striás. Ami persze nem baj.
Biztos vagy benne, hogy a combjaira illik a "jó vastag" jelző? Nekem ez túlzásnak tűnik.
Feltételezem a lány olyan 170-175 cm körül van, ahol szerintem ez egy átlagos lánynak normális alkat.
#7 én 175 cm vagyok. És nem ilyen a combom. Akkor volt ilyen, amikor szülés után meghíztam.
Ez a lány aránytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!