Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeltétek volna ezt a helyzetet?
Van egy ismerősöm 10+ éve ismerem, már családos apuka, 3 gyerekkel. Évek óta alkoholista, minden este iszik. Van egy baráti társaságunk akikkel neten keresztül szinte minden nap beszélgetünk discordon (mikrofonozás). A társaságban vannak férfiak, nők, de már mind 20+, vannak akik 40+-osak is, tehát nem egy tini hülye gyerek kategória akinek még poénos a hülyeség és felelőtlenek. Szoktunk poénkodni, de azért nem tini szintű dolgokkal. Történt pár hete, hogy ez a fent említett apuka küldött a feleségéről egy pár privát képet arccal. Először nem értettem mit akar, mondtam rossz embernek küldte, aztán elkezdett kérdezgetni tetszik e a felesége és dugnám e. Mondtam neki, hogy részeg, törölje a képeket és inkább menjen aludni. Beszélgettünk még egy félórát és eltűnt. Aztán egy még párszor megismétlődött, főleg este amikor már a hangján is hallani lehetett, hogy nem szomjas. A társaságból többeket zaklatott ilyen jellegű dologgal és elég perverz dolgokat mesélt a feleségéről. Mi annyira nem ismerjük a feleségét, alig beszéltünk vele, de így is elég kínos volt a történet. Pár napra rá a felesége rám írt, bocsánatot kért és kérte, hogy töröljem a képeket és ne mutassam meg másnak. Utána persze a srác szemében én voltam a gyökér, meg mocskolódott, hogy feldobtam az asszonynál és társai. Ezt 2-3 nap után megelégeltük, mert a közös csoportba is nyomta a hülyeségét és végül kitiltottuk a csoportunkból (többen privátban is tiltották ahol csak tudták).
Azóta sem kért tőlünk bocsánatot (még józanul sem) és a szemében én vagyok a főkolompos, mert "feldobtam az asszonynál" (nem én voltam, de ha tudtam volna a felesége elérhetőségét, akkor szóltam volna neki én is!).
Nem bocsánatot kérve, hanem szinte fenyegetőzve jött, hogy vegyem vissza a csoportba (én tiltottam ki), de ez közös döntés volt többekkel, hogy VÉGLEG tiltsuk ki.
Most meg facebookon megy a hisztije az üzenőfalán, hogy "az igaz barátok nem árulnak el" és hasonló hülyeségek. Én nem látogatom a facebook oldalát, nem tudom mi van ott, de 1-2 ismerős mondta miket tesz ki.
Azt mondtad felnőttek vagytok.
Letiltottad, továbblépsz.
Miért ez a téma?
ilyen véglénnyel én sem vállalnék semmiféle közösséget
sajnálom a feleségét és gyerekeit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!