Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb pozitív meglepetés szex közben?
az első alkalom, amikor csakis a farkamtól orgazmusa volt (semmi előjáték, egyszerűen csak letepertem)
Azóta már többször volt és egyre gyakrabban, de akkor még fiatalok voltunk, pár hónapja együtt és rendesen oda kellett tennem magam előjátékban, hogy ő is el tudjon sülni.
Volt egy barátnőm, aki mindig bő ruhákat hordott, így nehéz volt eldöntenem, hogy mekkora melle van. Amikor először szexeltünk, levettem a felsőjét és gyönyőrű nagy cickója volt. Azelőtt nem volt még a kezemben ekkora mell, földöntúli érzés volt.
Egy másik barátnőmnél hasonló volt, csak neki nem volt olyan nagy, viszont amikor levettem a felsőjét, megláttam a gyönyőrű nagy és puha bimbóját. Azonnal elkezdtem szopogatni.
Mindketten hófehér bőrű, szőke tinilányok voltak. (18 és 19 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!