Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró srácok nektek volt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácok nektek volt, hogy megingott a heteróságotok?

Figyelt kérdés
Valahol hallottam, hogy heteró srácok pl börtönben dugnak srácot. És ezen agyaltam. Pontosabban egy ideje azon agyalok hogy egy srác ha kielégítene miként érezném magam. Felállna vajon? Tényleg meg tudnám dugni? És ha igen akkor tulképpen heteró maradnék? Szóval eskü filóztam azon hogy keresek egy meleg fiút hogy kipróbáljam, de persze bennem van az is mi van nem állna fel az mekkora égés. Igaz érthető is hisz srác. Tehát mégse égés hanem a heteróságom igazolása. Na de mi van ha feláll? Mi van ha élvezném is, akkor már bi vagyok? Van esetleg más is aki így volt/van? Kipróbálta sráccal?
2021. nov. 28. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
A emberi szexualitás eléggé fluid, bizonyos körülmények hatására heteróból is lehet ideiglenesen homó: börtönök, szerzetesrendek, katonság stb. Ha nincs punci a láthatáron, a farkak felé fogsz kacsingatni. Ez törvényszerű.
2021. nov. 28. 10:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát én állandóan szexelnék, ezért járok prostikhoz, mindennap.

Viszont ha eltűnnének, egy hét után már transzihoz mennék, mert kell a szex, mindenáron…

Igaz, kikeresném a legnőiesebbet.

Ahhoz nem tudom, hogy mi kéne hogy “rendes” férfit dugjak.

Lehet, ilyen sosem történne…

Illetve ha irreálisan magas összeget ajánlanának érte, amiből 10 évre meg van oldva a napi punci adag, akkor elvállalnám, de ilyen sajnos nem lesz…

2021. nov. 28. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:

"A emberi szexualitás eléggé fluid, bizonyos körülmények hatására heteróból is lehet ideiglenesen homó: börtönök, szerzetesrendek, katonság stb. Ha nincs punci a láthatáron, a farkak felé fogsz kacsingatni. Ez törvényszerű."

Ez nem így működik. Azok fognak a farkak felé kacsintgatni, akik bár nagyjából heterók, de valamennyi hajlam azért van bennük, még ha a hétköznapokban nem is nyilvánul meg. A full heterókból (az emberek kb. kétharmada) börtönben, katonaságban sem lesz homo.

2021. nov. 28. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem
2021. nov. 28. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen! Gondoltam én is hasonlóra de nem ismerek melegeket így...
2021. nov. 28. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Felállna férfire is, nyugodt lehetsz. És ha fejben eltudnád engedni magad, még élveznéd is, csak szerintem a legtöbbünknek annyira kínos lenne a szitu, hogy emiatt nem tudnánk élvezni. De felállna.
2021. nov. 28. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Dugásba nem, de szopásba benne lennék.

Ugyanezek a kérdések bennem is megfogalmazódtak.

Szerintem felállna, de az is biztos hogy némi biszex hajlam szorult belém, különben nem is gondolkodnék rajta. Hetero férfinak eszébe sem jut szerintem ilyesmi.

2021. nov. 28. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy 7-es mondja Én full hetero vagyok és eszembe se jut ilyesmi.Én ha egy filmet nézek és sexjelenetben 2 férfi egy nő felállás van ha a férfiaknak csak a lába összeér már attól rosszul vagyok.
2021. dec. 2. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Aki ilyeneken gondolkozik az olyan homár, mint a krva élet
2021. dec. 2. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!