Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró srácok nektek volt, hogy megingott a heteróságotok?
Hát én állandóan szexelnék, ezért járok prostikhoz, mindennap.
Viszont ha eltűnnének, egy hét után már transzihoz mennék, mert kell a szex, mindenáron…
Igaz, kikeresném a legnőiesebbet.
Ahhoz nem tudom, hogy mi kéne hogy “rendes” férfit dugjak.
Lehet, ilyen sosem történne…
Illetve ha irreálisan magas összeget ajánlanának érte, amiből 10 évre meg van oldva a napi punci adag, akkor elvállalnám, de ilyen sajnos nem lesz…
"A emberi szexualitás eléggé fluid, bizonyos körülmények hatására heteróból is lehet ideiglenesen homó: börtönök, szerzetesrendek, katonság stb. Ha nincs punci a láthatáron, a farkak felé fogsz kacsingatni. Ez törvényszerű."
Ez nem így működik. Azok fognak a farkak felé kacsintgatni, akik bár nagyjából heterók, de valamennyi hajlam azért van bennük, még ha a hétköznapokban nem is nyilvánul meg. A full heterókból (az emberek kb. kétharmada) börtönben, katonaságban sem lesz homo.
Dugásba nem, de szopásba benne lennék.
Ugyanezek a kérdések bennem is megfogalmazódtak.
Szerintem felállna, de az is biztos hogy némi biszex hajlam szorult belém, különben nem is gondolkodnék rajta. Hetero férfinak eszébe sem jut szerintem ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!