Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a legnagyobb az esély erre?
Figyelt kérdés
Savanyú, ecetes, áporodott, nyirkos, ápolt, de fűszeres talpszagú, legalább 40-es lábú lányt találni. Főleg 18-30 körül.2021. nov. 28. 00:56
11/20 anonim válasza:
Én a pálpusztai szagú viszkető lábújjaknál megbújó bőrhám galacsinokat szeretem az orromba dugdosni
12/20 A kérdező kommentje:
Igen, mert nagyobb felületen érződik a savanyú lábszag.
2021. nov. 28. 01:46
13/20 anonim válasza:
Jó annak aki nem ilyen válogatós, én kifejezetten, egy 40-es, victoria secret fekete nejlonharisnyában és lasocki bőrcsizmában legalább 1 hétig érlelődött enyhén gombás de canestennel kezelt, kissé bőrkeményedéses de félpuhára gyalult szigorúan lúdtalpasnak minősített erjedt női lábra vágyom
14/20 anonim válasza:
Szerintem érdemes nézelődni egy karateedzésen, ahol mindenki mezítláb van. Csak ne ijedj meg, ha letámadnak a harcias Amazonok, és mindegyik megdolgozna az ecetes szagú talpával.
16/20 anonim válasza:
Miattad remélem kérdező, hogy egyszer bevezetnek egy olyan funkciót, hogy ha valakit letiltok, a kérdéseit se lássam.
Rém unalmas vagy már, az én szememben a farokméregetősök alá kerültél, ami óriási teljesítmény! 👏
17/20 A kérdező kommentje:
Anyád alá kerültem. 😊
2021. nov. 28. 09:50
18/20 anonim válasza:
Úristen, szét lettem oltva... 🥱
Bocs ha nem pocsékolok rád több figyelmet
19/20 anonim válasza:
#16 én azt a funkciót várnám hogy újra visszahozzák hogy az ilyen figurákat lenyomozzák IP cím alapján, és elvigyék őket kényszergyógykezelésre, vagy transzorbitális lobotómiára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!