Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nő vagyok. Állandóan felvagyok izgulva. Sok szex kell.Hiába vagyok kapcsolatban mindíg más pasik érdekelnek és sajnos hamar megcsalom a párom vagy hamar váltok partnert. Más is van így vagy bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 23:10
11/19 anonim válasza:
Hát de hogy lehet ez, hogy van egy 30as nő, ami még az egyik legjobb évjárat, aki imád dugni, és mégsincs szex? Más férfi meg bolondul meg abba, hogy az asszony nem akar dugni. Tényleg igazságtalan az élet.
12/19 A kérdező kommentje:
11. Úgy hogy hülye voltam és kifogtam egy nagydumás pasit. Aki elhitette hogy mekkora ász pasi.
Akinek a teljesítménye 0.
Lusta is fantáziája sincs.
De elhagyni meg sajnálom mert szeret. Bár ha szeretne megtenné legalább ezt hogy ne havi 2szex legyen.
Így inkább megcsalom
2021. nov. 28. 13:04
13/19 anonim válasza:
Hát oké, én sem vagyok nagy csődör. De azért hogy egy hónapban egy-két alkalomal kívánjon meg csak, az fura. Még ha gyenge is a teljesítménye, csak megdughatna legalább 2 naponta, még ha lusta is. Vagy nem kívánja a nőket?
14/19 A kérdező kommentje:
Nekem szinte naponta le kell szopni. Csak én nem kapok semmit cserébe.
2021. nov. 28. 13:18
16/19 anonim válasza:
#12 nna.. nekem meg az a problémám hogy az összes csajhoz túl beteg a fantáziám. :D
Kinek mi jut. :D
17/19 A kérdező kommentje:
16. Nálam nem vagy betegebb 😉
2021. nov. 28. 18:41
18/19 anonim válasza:
Ne akarj ebben versenyezni.. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!