Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a férfi és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a férfi és a női fanszőrről?

Figyelt kérdés

Borotválják, trimmeljék vagy maradjon natúr?

Kort és nemet írjatok. A tiétek milyen?

2021. nov. 27. 21:47
A kérdező szavazást indított:
Férfi: borotválom
Férfi: rövidre nyírom
Férfi: natúron hagyom
Nő: borotválom
Nő: rövidre nyírom/fazon
Nő: natúron hagyom
49 szavazat
 1/9 Lazy Lover ***** válasza:
58%
A szőrös pinát kedvelem ne legyen jungel inkább fazonra nyírt
2021. nov. 27. 21:48
 2/9 A kérdező kommentje:
1-es, szerintem egyre többen vagyunk férfiak, akik újra kezdik felfedezni, hogy a szőrös punci jó. Én azt szeretem, ha a nagyajkak körül borotvált, de a punci felett rövidre nyírtam, kb.1,5 centis szőrős
2021. nov. 27. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy alakítsa magán, ahogy neki komfortos.

Nekem kifejezetten tetszik, ha egy nő szőrös (az is, ha teljesen érintetlen).

Most éppen természetesen szőrös vagyok.

2021. nov. 27. 21:57
 4/9 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Ez így van valóban 😁
2021. nov. 27. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

számtalan nő után én már hűségtesztnek fogom fel ezt.

valamikor 25 éves korom körül dugtam először igazi szőrös punit és kész, úgy begerjesztett, hogy azóta is azt akarom.

és rendesen alkudozni kell a nőkkel, hogy hagyják meg olyanra.

és akkor itt jön el a pont

1. szembesül vele a nő, hogy ha szőrös puncija van akkor szó szerint addig lesz dugva amíg mozogni tud.

ezért ezután semmi problémája nem lesz azzal, hogy amíg velem van addig meg kell hagyja.

2. nem hagyja meg mert sunyiban mással is dug és oda is meg akar felelni.

2021. nov. 27. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem a férfiaknak jól áll amikor van egy kis szőr intim részen. max egy centi rövidre vágva. A szőr-dzsungel nem tetszik.

A nők szőrtelenül szépek.

39N

2021. nov. 27. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Nő vagyok, magamon a csupaszság a kényelmes/igényes/tetszetős. Viszont gyantázom, a borotválás utáni borosta nagyon kellemetlen.

Férfiakon a szőr tetszik, szerintem attól férfiasabb egy pasi, ha szőrös (mindenhol). Kifejezetten nem tetszik a csupaszság odalent, sokaknak még nevetségesen is áll pl ha a combja és alhasa szőrös, akkor egy vicces kopaszfoltnak hat a csupasz farok ott a sok szőr közepén:D Sajnos azt tapasztaltam, hogy a legtöbb férfi csupasz lent.

25N

2021. nov. 27. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ffi-ként azt gondolom minden fazonnak megvan a maga szépsége, úgyis ezerszer, milliószor többet számít maga a nő mintsem a fazon. Ne legyen azért őserdő ami két oldalt kilóg, s borostás se ami szúr, a többi nem számít.
2021. nov. 27. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:
71%
Imádom ha egy csajnak szőrös a puncija felett, de sajnos nem soknak az. Én borotválom 18/F
2021. nov. 28. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!