Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életetek eddigi legnagyobb magömlése?
Figyelt kérdés
Mi izgatott fel ennyire? Hány évesek voltatok?2021. nov. 27. 13:49
1/8 anonim válasza:
Mikor aratás után felborult a teli kombájn.
2/8 anonim válasza:
Nekem egyértelműen az volt eddig amikor először fért be az öklöm, 17 éves voltam, úgy felizgultam, hogy remegtem, még élvezés után is.
3/8 anonim válasza:
Nem emlékszem olyan nagy különlegességre. Ha nem csináltam semmit fél napja, akkor spdiccel 3at és kész. Ez a standard.
4/8 anonim válasza:
Nekem ilyen sperma túrtelmeléses betegségem van, ami egyébként nagyon kellemetlen, de egyszer kipróbáltam, hogy tartom egy hétig, baromira fájdalmas volt már, rengeteg jött de semmi élvezet nem volt benne a fájdalomtól.
16 éves voltam akkor asszem
5/8 anonim válasza:
4-es,irigyellek bizonyos értelemben,mert sajna nekem élvezéskor csak kicsorog pár csepp!!!
Mesélsz nekem privibe erről részletesen?
F
6/8 anonim válasza:
Mesélek róla, ha érdekel persze, de nem olyan nagy dolog azért😅
7/8 anonim válasza:
Neked lehet,hogy nem,mert természetes,hogy sok jön élvezéskor,nekem sajna viszont nem,csak kevés,s az csak szinte kicsöpög!
Pont ezért érdekelne nagyon inkább privibe,hogy te ezt hogyan csinálod,s hogyan tudod elérni,hogy sok sperma jön...
8/8 anonim válasza:
#7:
Leírta, hogy betegségtől van, miért nem olvasol vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!