Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt, hogy rajtatok maradt ruhadarab szex közben?
Figyelt kérdés
Milyen? Szoknya, harisnya, melltartó?2021. nov. 27. 09:19
21/39 anonim válasza:
Elegánsan kellett öltözni és miután csókolózni kezdtünk a szerelmemmel a fehér ing és a zöld kardigán rajtam maradt végig 24l
22/39 anonim válasza:
Rengetegszer
Volt hogy konkrétan csak annyira "vetkőztünk le", hogy a két célszerv szabad legyen :D
De póló, szoknya, félrehúzott bugyi rendszeres nálunk is.
Ha a cicaruha, nyitott bugyi, combfix+harisnyatartót nem számítjuk, amit nyilván úgy vesz fel az ember hogy nem is tervezi levenni aktus közben.
25/39 anonim válasza:
A feleségemnek van egy több mint száz éves fehér gyolcs hálóingje, a nagymamájától örökölte, abban nagyon szereti, semmi nincs rajta, csak az, felhajtom, és mehet. Soha nem mondta el, hogy miért szereti. Volt, hogy térdig érő bő szoknya alá nem bugyit vett, csak pengelyt, ez kis alsó szoknya, és így, bugyi nélkül elmentünk bárhová. Aztán, ahol lehetett, erdőben, parkban, vízparton szeretkeztünk. Imádom, hogy feleségem ilyen bevállalós.
26/39 anonim válasza:
Én még csak kétszer szexeltem eddig és mindkétszer úgy hogy volt rajtam egy cuki cicamintás hálóing és csak fel volt hajtva.🤗 27/N
29/39 anonim válasza:
Igen, elsősorban, ha nyilvános helyen történt.
30/39 anonim válasza:
Igen, szoknya; bugyi nélkül, bugyival, csak félre húzva, combfix, térd fix, melltartó, top, vagy ahogy éppen jött és a fantázia sokszínűsége, nyilvános helyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!