Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek teljesítsem a barátnőmnek ezt a vágyát szülinapjára?
Figyelt kérdés
A barátnőmtől hallottam már egyszer, hogy nagyon szívesen kipróbálná a szexet egy 20+ nagy vastag pénisszel. Az enyém csak 14,5 cm. Lenne is egy rá ember, akinek nagyobb, mint 20 cm és vastag is. Most lesz egyébként a szülinapja december 2-án. Szerintetek megadjam ezt neki szülinapi ajándéknak?2021. nov. 26. 16:25
11/44 anonim válasza:
Közjegyző jelenlétében lett hitelesítve?
12/44 anonim válasza:
Minek ehhez ember. Van vibrátor.
13/44 anonim válasza:
Hát haver előtte egyébként azt kellene kipuhatolnod hogy egyáltalán a csajod vágyik-e a többesre. Mert ha nem, akkor lehet páros lábbal vág ki amikor a "meglepetést" odaszervírozod neki. Ja és honnan van az "ember", ha a netről hívhatod nyugodtan az 5%-uk sem jelenik meg utána élő randin 😂
14/44 A kérdező kommentje:
Volt kollégám lenne az az ember. Egyébként jól ismerem a barátnőmet. Tudom, hogy ha én ezzel ajándékoznám meg, akkor elfogadná ezt is. De csak úgy meg nem csalna.
2021. nov. 26. 17:05
16/44 anonim válasza:
Teljesísd a vágyát szülinapjára!
17/44 anonim válasza:
Ha a születésnapom alkalmából megjelenne a párom egy idegen férfival, hogy vele feküdjek le, hiszen az ő farka a megfelelő méret, finoman fogalmazva is kiborulnék. Először az idegent dobnám ki, majd téged.
Vegyél neki egy vibrátort, vagy péniszköpenyt, ha már ezt a vágyát szeretnéd megvalósítani...
18/44 anonim válasza:
Akkor már inkább vegyél egy 20+ felcsatolhato dildót aztán azzal csináljátok.
Még így is több élvezet jutna neked minthogy lepasszolod másnak. És megvan rá az esély hogy nem is menne bele, vagy lecserél téged.
19/44 anonim válasza:
Kezdetnek inkább próbálkozzatok egy felcsatolhatósal.
20/44 A kérdező kommentje:
Mondta, hogy számára nem ugyanaz egy vibrátor meg egy igazi pénisz. Ez egy vágya, hogy egyszer kipróbálja egy 20+os pénisszel. Ezért erre az "ajándékra" gondoltam születésnapjára.
2021. nov. 26. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!