Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek mi volt eddig a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek mi volt eddig a legemlékezetesebb orálozásotok?

Figyelt kérdés
Mi miatt volt maradandó élmény?
2021. nov. 26. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Amikor kb 1 perc alatt elment a srác
2021. nov. 26. 14:19
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Egy nagyon szexi külföldi srácnak csináltam. Rég volt együtt nővel és olyan aranyos volt, nagyon nehezen bírta:D nagyon beindított, hogy bár beszélt magyarul, szex közben angolul jöttek neki a szavak. Valahogy rohadtul felizgatott, ahogy mondogatta, hogy 'slowly baby..slowly' tényleg annyira lassan kellett csinálnom neki, alig érhettem hozzá, nagyon puha ajkakkal kellett. Na ez valahogy nagyon megmaradt bennem. Kivételesen vonzó és jó fej, jó lelkű férfi volt, nagyon kedves mosollyal. Ez nagyon tetszett benne. Na meg az akcentusa is megőrjített. Hozzám szólt és már attól nedves lettem:D kár, hogy csak pár napot töltöttünk együtt, utána hazament. Nagyon messze él, szóval sajnos nem is tudnánk összefutni.

Messze jobb volt vele minden, mint bármelyik magyar férfival, akivel voltam. Teljesen más személyisége és viselkedése van a külföldieknek.

2021. nov. 26. 14:38
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Férfi wcbe osontam be a sráccal az egyik fülkébe, közben jöttek mennek a férfiak én meg ott szoptam, nagyon hamar elélvezett és nagyot nézett amikor lenyeltem az adagot amit a számba kaptam, nagyon tetszett neki. :)
2021. nov. 26. 14:44
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Tegnap találkoztam először a szeretőmmel.

Kicsi a szám neki meg vastag a farka. nehézkes volt szopni. Nem találkoztam még ilyen vastag farokkal. Izgalmas volt.

2021. nov. 26. 14:51
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
5. 36 nő vagyok hetero 4. Voltam
2021. nov. 26. 14:58
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Hát persze, hogy megint le kell pontozni:) most épp mi bajotok van? Hogy szeretek szopni/szexelni nő létemre vagy az, hogy külföldi férfihoz mertem érni, ahelyett, hogy titeket szopkodnálak? Szánalmasak vagytok:)

2021. nov. 26. 14:59
 7/12 anonim ***** válasza:
15%
Te vagy a szánalmas, bitch.
2021. nov. 26. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
amikor egy 20centis farkat sz*optam le:)
2021. nov. 26. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Mi csak normálisan válaszoltunk erre mindenki le lett pontozva 😅 Szánalmasok vagytok. 4.
2021. nov. 26. 15:28
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
Ilyenek a magyarok 😊
2021. nov. 26. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!