Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostitól elkaptam valamit, írjak róla negatív értékelést?
Pár napja voltam egy lánynál, gumi nélkül volt a franciázás, ahogy lenni szokott, pár napra rá égető viszkető érzés van a húgycsövemben.. Jövőhéten megyek dokihoz.
Maga a lány normális volt, de azért feltételezné az ember, hogy néha elmennek valami szűrésre, de tudom, így jár aki ebben részt vesz.
Nem fogok mostanában menni egy jó darabig, az is biztos.
11: de gondolom nem mindegy, hogy naponta 6 fasz jár a torkában, ahol gondolom nem egy sima megfázásos baktérium található, hanem valami nemibetegség..
remélem semmi komolyat nem kaptam el, már nem ég annyira, mint tegnap, de azért megakarok bizonyosodni róla mindenképp.
Ezt csinálom már 3 napja, napi 4 liter víz, 3G c vitamin, tőzegáfonya kivonat 800mg. Lehet, hogy átmosta a szervezetem ezt a bakteriális fertőzést? Minimálisan érzem még, hogy csíp, de sokkal jobb már a helyzet.
Elmegyek azért mindenképp, jobb megnyugodni :)
igen, még azon a szerdán, vett mintát, és elküldte tesztelésre, gonnorhea, chlamydia, meg 2 másik dologra, 2 hét múlva eredmény: mindegyik negatív, addigra elmúltak a panaszaim is, szóval amint itt írták is, valószínűleg a garatból vmi baci.. de akkor se volt jó élmény :D
Inkább gumiban szopassatok, az a biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!