Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostitól elkaptam valamit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostitól elkaptam valamit, írjak róla negatív értékelést?

Figyelt kérdés

Pár napja voltam egy lánynál, gumi nélkül volt a franciázás, ahogy lenni szokott, pár napra rá égető viszkető érzés van a húgycsövemben.. Jövőhéten megyek dokihoz.

Maga a lány normális volt, de azért feltételezné az ember, hogy néha elmennek valami szűrésre, de tudom, így jár aki ebben részt vesz.

Nem fogok mostanában menni egy jó darabig, az is biztos.

2021. nov. 26. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, a te torkodban kb. ugyanannyi baktérium van, mint egy prostiéban. Ha valaki a te torkodba nyomná a faszát, akkor ugyanúgy elkaphatna egy bakteriális fertőzést, ha éppen fogékony rá. A megoldást óvszernek hívják.
2021. nov. 26. 12:48
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
#10 nem hordoz mind, de akinek sok partnere van ott nagyobb a kockázat. Szerinted kinél van rá nagyobb esély, aki egy nap 6-8-10 pélót is leszaxiz, vagy aki hétvégente 2-őt buliban, vagy aki évente 1-et (a pasijáét rendszeresen).
2021. nov. 26. 12:50
 13/19 A kérdező kommentje:

11: de gondolom nem mindegy, hogy naponta 6 fasz jár a torkában, ahol gondolom nem egy sima megfázásos baktérium található, hanem valami nemibetegség..

remélem semmi komolyat nem kaptam el, már nem ég annyira, mint tegnap, de azért megakarok bizonyosodni róla mindenképp.

2021. nov. 26. 12:57
 14/19 anonim ***** válasza:
3# ez neked is ciki.
2021. nov. 26. 18:17
 15/19 A kérdező kommentje:
igazából mára elmúltak jóformán a tünetek... szerintetek elmenjek azért orvoshoz vele? Már van időpontom is
2021. nov. 27. 10:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mielőtt mást is fertőzöl
2021. nov. 27. 11:04
 17/19 A kérdező kommentje:

Ezt csinálom már 3 napja, napi 4 liter víz, 3G c vitamin, tőzegáfonya kivonat 800mg. Lehet, hogy átmosta a szervezetem ezt a bakteriális fertőzést? Minimálisan érzem még, hogy csíp, de sokkal jobb már a helyzet.

Elmegyek azért mindenképp, jobb megnyugodni :)

2021. nov. 27. 11:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Na mi volt a dokinál?
2021. dec. 17. 14:29
 19/19 A kérdező kommentje:

igen, még azon a szerdán, vett mintát, és elküldte tesztelésre, gonnorhea, chlamydia, meg 2 másik dologra, 2 hét múlva eredmény: mindegyik negatív, addigra elmúltak a panaszaim is, szóval amint itt írták is, valószínűleg a garatból vmi baci.. de akkor se volt jó élmény :D

Inkább gumiban szopassatok, az a biztos

2021. dec. 17. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!