Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek hanyadik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek hanyadik randin nem lenne ijesztő, ha a pasi bevallaná, hogy szereti a szép női hónaljakat?

Figyelt kérdés
nem megdugni, csak nézni
2021. nov. 25. 18:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Úgy a 2-3. évben. Azt hiszem. De lehet akkor is megijednék, csak lehet már nem futnék világgá.
2021. nov. 25. 18:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez miben más, mintha valaki a női lábakat szereti? nekem az a fura
2021. nov. 25. 18:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Bármelyiken az lenne, de illik ilyet hamar közölni, mert ha valakinek ez nem fér bele, akkor még tudtok külön utakon menni. Szerintem ez a korrekt. Nem pedig 2 év után előhozakodni az elnyomott extrém fétisekkel... (most ezt nem csak rád mondom, a tiéd annyira nem durva dolog, de általánosságban bármi szokatlan vagy fura vágyat illik elmondani). Szerintem még az első szex előtt kell elmondani, de azért ne is az első v második randin told be, az fura.
2021. nov. 25. 18:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz.
2021. nov. 25. 18:12
 5/14 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Volt már, aki hosszabb idő után vallott be ennél durvább vágyat,és őszintén, ha az elején elmondja, azonnal hátat fordítok. Később, alaposan megismerve és megszeretve a másikat azért fel tudtam dolgozni, szóval tapasztalat.
2021. nov. 25. 18:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Bocs, 1-es vagyok, mellé ütöttem :D
2021. nov. 25. 18:25
 7/14 anonim ***** válasza:

Minden hetero férfi szereti a szép női testrészeket. Nekem nincs hónalj fétisem, de bizony volt már h ott is megpuszilgattam csajt. Van, akinek érzékeny, van akinek az oldala, s van akinek pl a kézfeje erogén zóna.

Nem értem ilyesmitől miért kell világgá futni hölgyek (?)

2021. nov. 25. 18:34
 8/14 anonim ***** válasza:
22%
Én egyszer elmondtam egy ilyen furcsa vágyat, ne mondd el sose, max ha már együtt vagytok. Savanyú, ecetes lábszag, kár hogy elmondtam már első randin.
2021. nov. 25. 18:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez komolyan annyira extrém?

Sok nőnek a kéz tetszik, nekem meg az furcsa. De nem gondolom, hogy ezt előre közölnie kellene.

2021. nov. 25. 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az ecetes lábszag a fétisem és ezt 1 év után közöltem. Azóta végre akkor is szagolhatom a talpát amikor ébren van!
2021. nov. 25. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!