Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti elítélnétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti elítélnétek egy olyan lányt aki fent van Onlyfanson ?

Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 15:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Az igaz lemaradt de ide leírom. Egyszerűen csak a vélemények érdekelnek. Nem akarok ilyet csinálni annál én sokkal Prűdebb vagyok

2021. nov. 25. 15:59
 12/28 BigZolee válasza:
93%
hát én személy szerint biztos nem kezdenék vele komoly kapcsolatot
2021. nov. 25. 16:08
 13/28 anonim ***** válasza:
56%
Nem ítélem el nem törvénytelen amit csinál.
2021. nov. 25. 16:10
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
Nem, de nem is járnék vele.
2021. nov. 25. 16:10
 15/28 anonim ***** válasza:
93%
prostituáció egy fajtája, így igen, ilyen lány nem kéne nekem
2021. nov. 25. 16:41
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem ítélem el, de számomra kapcsolatra alkalmatlan lenne.
2021. nov. 25. 18:11
 17/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem, de nem is jönnék össze vele.
2021. nov. 25. 19:12
 18/28 anonim ***** válasza:
17%

Nem ítélem el, és ha felhagy vele, ugyanannyi eséllyel indulna nálam, mint mások. Mindenkinek vannak sötét foltok a múltjában, kinek kisebb, kinek nagyobb. De ha maga mögött hagyja, miért ne adnék neki egy esélyt, hogy tiszta lappal indítson?

De valószínűleg egyedül vagyok a véleményemmel

2021. nov. 25. 19:15
 19/28 anonim ***** válasza:
28%
Barátnőmnek is van onlyfans oldala. (Domina) nekem is csinál majd (sissy). Élvezzük is, és pénzt is kapunk érte. Mindketten dolgozunk, nem csak a pénz miatt van.
2021. nov. 25. 21:23
 20/28 anonim ***** válasza:
25%

Én rendszeres fogyasztó vagyok azon az oldalon és imádom a figyelmes, mosolygós, cukorbaba lányokat.

Kereslet-kínálat. Teljesen piacalapú a dolog és senki nem kényszerít senkit, így nem látom hol a probléma.

Aki erkölcs-csőszködik meg ilyen hülyeségeket mond, hogy "menjen el dolgozni" azt én nem tudom megérteni. Egyrészt mi közöd hozzá, hogy ki mivel keresi a kenyerét (amíg nem a te (adó)forintjaidat lopja) másrészt ha szalag mellett görnyedne napi 12 órában akkor megnyugodnál? Az keresztényibb és a falu közössége számára is elfogadhatóbb pénzkereseti forrás?!

Sokkal nagyobb károkat okoznak a korrupt politikusok mint ezek a cukibaba lányok. Azokat kéne reckérozni, nem pedig őket.

2021. nov. 29. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!