Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenképpen el akarok ma menni egy roma prostihoz. Már ki is néztem egyet? Mire vigyázzák?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 13:15
11/28 anonim válasza:
nem is az útszélin van a hangsúly, hanem máson
a harcos is harcos, de egy ork harcos más célért küzd, pedig az is harcos, csak hát ork
12/28 anonim válasza:
Mindenesetre csak annyi pénzt vigyél magaddal amit előre megbeszéltetek. Bankkártya, hitelkártya mindenféle kártya amin pénz van, hagyd inkább otthon most.
13/28 anonim válasza:
Hát engem már raboltak ki így...
14/28 anonim válasza:
Biztosra veheted, hogy előbb-utóbb megvernek, megfenyegetnek, megzsarolnak, vagy meglopnak.
16/28 anonim válasza:
Mennyi hülyeséget össze tudtok hordani...
15-20 éve járok rendszeresen, soha, ismétlem SOHA nem volt semmi atrocitásban részem.
Kihez mész konkrétan? Hátha van róla személyes élményem.
18/28 anonim válasza:
16osnál a pont
Aki jár hirdetőkhöz tudja mi a valóság
10 éve soha nem raboltak ki meg vertek össze
19/28 anonim válasza:
Én járok és tudom hogy azonnal meglopnak.
20/28 anonim válasza:
6 éve mentem volna egy fehér csajhoz, kiderült hogy a hirdető roma. Aranyos lány volt, de inkább hazajöttem. Volt valami roma csávója, akit elzavart otthonról addig, amíg velem lett volna, gondolom megegyeztek így, meg abból fizettek mindent. Volt olyan is, hogy teljesen más fogadott, mint a képen, de nem tetszett és akkor is hazajöttem. Szóval fizetőssel kb. sose jutottam el az ágyig, mert nem tetszett amit az ajtóban láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!