Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudok még magamnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok még magamnak orgazmust okozni?

Figyelt kérdés
Már vagy 2 éve kezdtem el felfedezni a testemet és azóta rendszeresen maszturbálok. Régebb csak a csiklómat használtam mostmár van, hogy egy ujjam bedugom a hüvelyembe mikor orgazmusom van. Viszont szerintem elég furcsán csinálom a csikló izgatást, mert rátszetem az ujjomat és fel le simogatom erősen, egyre gyorsabb tempóban. Attól tartok hogyha oda kerül a sor(ami még messze van, de akkor is) a partnerem nem fog tudni orgazmust okozni nekem. Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan mozgassam az ujjam hogy másképp is lehessen orgazmusom? Vagy mit tegyek? Hogy csináljam?

2021. nov. 24. 20:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10

Hát szerintem neki tudná csinálni:(

2021. nov. 24. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ráülsz, szemben vele, mozgatod magad előre hátra és megkéred, hogy finoman simogassa a csiklód közben.

Ez így oké?

2021. nov. 24. 21:41
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen:D
2021. nov. 24. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Instagram sehol sincs🤷
2021. nov. 25. 05:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Használj dildót, vibrit. Háztartásban is van jó pár dolog, amit fel lehet dugni és azzal masztizni.
2021. nov. 25. 10:01
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig kamu a kérdéd. A kétdező látens meleg aki nőnek akarta kiadni magát...
2021. nov. 25. 12:56
 17/17 anonim ***** válasza:
muti az instát !
2021. dec. 1. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!