Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kemény egy felizgult hímvessző, milyennek képzeljem el a fogását?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 17:18
2/10 anonim válasza:
hát talán a legjobban ahhoz tudom hasonlítani amikor befeszítem az izmomat és azt nyomkodom, hogy ilyen kicsit ruganyosan kemény
pl puhább, mint amikor a térdkalácsomat nyomom meg :)
3/10 anonim válasza:
Feszes, rostos, forró. De a kitüremkedő hugyvezeték és a makk a duzadás ellenére puha. Nem annyira mint egy mell, de puhább mint a farok törzse. Ezt érzed amikor rámarkolsz. Ezért tudod fokozni a makk érzetét amikor vért szívsz bele.
4/10 anonim válasza:
Ezt addig úgysem tudod meg, még egyet meg nem tapogatsz. Szerintem sokan megengedik akkor is, ha semmi mást nem akarsz. ;-)
De ne valami idiótáét fogd, mert pletykázni fog
5/10 anonim válasza:
Fogj meg egy vasbeton szerkezetet. Na, nekem kB olyan kemény.
7/10 anonim válasza:
Hát ezt elég egyszerűen tesztelheted, mert szerintem itt is, de bármelyik random szórakozóhelyen (swingerben meg pláne) bőven lesz jelentkező aki ezt szívesen megmutatná neked. Csak aztán ha már a kezedben van akkor ne felejtsd el húzgálni is 😂
8/10 anonim válasza:
Beton kemény, és mégis puha a tapintása a rajta lévő bőrnek.
9/10 anonim válasza:
Hát de próbáld ki valakiét, tapogasd meg !
10/10 anonim válasza:
A #8 mondja az igazit, szinte minden nő ezt találja a legjellemzőbbnek, és egyúttal a legmeglepőbbnek - legalábbis elsőre. A bőre puhább, mint szinte bárhol máshol, különösen az alatta levő test keménységéhez képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!