Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátommal már 2 hónapja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal már 2 hónapja szexelün, de még mindig fáj a szeretkezés, feszítő érzést érzek,Az elején alig tudjuk betenni,az előjáték és a sikosito sem segít. Mikor fogok kitágulni eléggé? Vagy más lehet a baj?

Figyelt kérdés

2021. nov. 23. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Valószinűleg nagyon rástresszelsz és ezért, deritsétek ki mi miadt félsz/stresszelsz és akár egy orálállal kiegészülö kézimunka mellet probáljátok meg h folyamatosan tágit és utána a szexet
2021. nov. 23. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem tudod elengedni magad emiatt a feszítő, fájdalmas érzés miatt, így akaratlanul a hüvelyizmaid is feszülnek. Mi lenne ha eleinte csak szájjal és ujjakkal próbálkoznátok? Talán segítene jobban ellazulni.
2021. nov. 23. 19:52
 3/6 Lazy Lover ***** válasza:
35%
Attól függ hányszor sexeltetek 2 hónap alatt meg hogy szűzességedet ő vette el? Szerintem nem vagy még be járatva
2021. nov. 23. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
nem kívánod eléggé
2021. nov. 23. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy igazán szűk barátnőm, de csak az első behatolás volt nagyon nehézkes, a többi már simán ment.
2021. nov. 23. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem valamilyen brutálisan szűk hüvelyem volt/van, és a párom is vastag, tehát mi már fél éve próbálkozunk (havi 1-2 alkalommal maximum), és nagyjából most jutottunk még csak el oda, hogy el tudom viselni, hiába csinálja mindig finoman és óvatosan. Az elsőnél szinte potyogtak a könnyeim, olyan rossz volt, azt hittem, hogy kettészakadok, akkor abba is kellett hagyni rögtön, aztán egyre jobb lett, ahogy próbálkoztunk. Én még mindig nem tudom élvezni a szexet, de már legalább nem fáj, ami nekem siker!

Nem mondom, hogy neked is 6+ hónapig tartana, szerintem az én esetem túl furcsa ahhoz hogy gyakori legyen, de lehet hogy neked is csupán ultra szűk hüvelyed van! Ráadásul, az első alkalommal felsérült a szűzhártyád, amit utána legalább egy hétig pihentetni kell, hogy begyógyuljon, ha rögtön utána durrbele megint, az rettentő fájdalmas.

Ne erőltessétek a dolgot, hanem lassan próbálkozzatok! Sok sikert!

2021. nov. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!