Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! élveztetek már el análszexnél?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 15:38
1/7 anonim válasza:
Én egy alkalommal igen. Nem szeretem annyira, ritkán fordul elő hogy hagyom.
2/7 anonim válasza:
Van olyan nő aki el tud jutni anál közben is a csúcsra, direkt csiklóizgatás nélkül is. A többségnek viszont kell a p.nciban/csiklóban is hozzá inger (ez NEM jelenti azt hogy minden nő szeretné az anált!).
3/7 anonim válasza:
Nem, és számomra hihetetlen, hogy lehetséges ez. Egy plug okés, vagy a csiklóm izgatni anál közben. Nem vagyok rajongója, de egyik exem szerette, csináltuk is néha, nem volt rossz, de túl nagy szám se. De hogy elélvezni hogy lehet tőle, azt nem tudom elképzelni, főleg hogy nőként semmi nincs ott, ami ezt magyarázná. Dehát, nem vagyunk egyformák.
4/7 anonim válasza:
Összes partneremet elvittem popsiban is. Speciális anális technikám van. F
6/7 anonim válasza:
Igen, többször is. Nem túl gyakran van anál, de akkor el tudok úgy élvezni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!