Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ellenkező nemű személyt bátorítasz valaminek a kipróbálásra akkor azt önzetlenül teszed vagy reménykedsz, hogy téged is be fog majd venni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 21:43
1/6 anonim válasza:
A gyakorizók nagy részének esetében ez teljsen így van :DD
3/6 anonim válasza:
Én kizárólag a másik személyt veszem ilyenkor figyelembe. Ha úgy érzem, hogy akarja/érdeklődik, csak gátlásos vagy fél stb, akkor igyekszem bíztatni. Rávenni valamire senkit nem akarok, hogy aztán majd abból nekem hasznom legyen. Lelkileg nem is tudnám élvezni, ha úgy kapok meg valamit, hogy a másikat belemanipuláltam. Ez nem én vagyok. Mindazonáltal rengeteg ember így gondolkodik és viselkedik, ami nagyon el is szomorít.
4/6 anonim válasza:
Nekem az alaptermészetem olyan, hogy bátorítom a másikat dolgokra, ha látom, hogy van értelme, nem egy káros tevékenység. Itt a Gyk.-n is, itt pedig full nem ismerem az embereket.
5/6 anonim válasza:
Voltam kerítő már itt...titkon mindig valamiben reménykedtem...hogy "na gyere haver dobjuk be magunkat"...sosem jött ilyen üzenet.
6/6 anonim válasza:
Jaja a GyK-n (meg máshol is az életben) ezt nem önzetlenül teszik, hanem reménykednek benne hogy be tudnak szállni. Egyszerűen tesztelheted: ha az illető nem akar veled találkozni akkor önzetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!