Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igaz?
Figyelt kérdés
Állítólag a 30-40 éves nők mind kövérek vagy teltek lesznek akkor is ha korábban vékony testalkatúak voltak, ez igaz lehet?2021. nov. 22. 20:08
11/13 Dzsoki válasza:
Nem.Ettől még van olyan negyvenes kolléganőm,aki szeretne hízni,de nem tud.A többség,igen.Így lesz döngőléptű anyuka.Meg a férfiak,legalább 90 százaléka 30 és 40 éves kora között felszed,legalább tíz kilót.Vagyis,170 és feletti magasságnál leszünk 100 kilósak.Ami sok,de 180 feletti magassághoz,ideális.Egy girnyó Norbikának,a 150 pár centijéhez,persze,hogy sok lenne a 100 kiló.
12/13 anonim válasza:
A többség hízik, de nem mindenki.
Szerintem nem baj ez egyébként: tetszik a nőies alkat .:-)
13/13 anonim válasza:
Szerintem úgy értette hogy egy idő után mindenki elhagyja magát. És szerintem igen. Nagyon ritka aki egészen odafigyel magára! Olyan társ meg nem kell aki magával sem törődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!