Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostihoz hogy kell bejelentkezni visszajárós vendégnek, ha rendszeresen akarok menni?
Guminál a lényeg sose mi vendégek hozzuk fel hogy kerüljön le mert onnantól lehet nem is fogadnak
Majd idővel maguk felajánlják popsiba biztosan
Kb fél év visszajárás után
“ Attól, hogy visszajárós vagy, nem biztos, hogy mindig akkor lesz szabad időpontja, amikor te épp ráérsz... (Üdv, egy lány a szakmából) “
De én már volt hogy foglaltam időpontot egy csajnál, akinél azelőtt egy alkalommal voltam, majd lemondta, mert hogy aznapra van 2 törzsvendége, akiket nem utasíthat vissza…
Nyílván a hirdetőnek az a jó, hogyha van pár visszajárós vendég, mert azok önmagukban biztosítják a megélhetését és ha továbbra is kielégíti az igényeiket, akkor ez így is marad…
Míg egy random vendég az egyszeri X összeg és akármit is csinál a prosti, a feje tetejére is állhat, lehet akkor sem mennek azok vissza, mert eleve csak egyszer akartak menni.
“Guminál a lényeg sose mi vendégek hozzuk fel hogy kerüljön le mert onnantól lehet nem is fogadnak
Majd idővel maguk felajánlják popsiba biztosan
Kb fél év visszajárás után”
De ebből mi haszna lenne?
Ha csak nagyon kevés vendéget fogad naponta, akkor is 60 ezret keres / nap.
Egy menő programozó sem tud ennyit keresni 5-6 év munkaviszonnyal sem…
A gumi, ha nagytételben rendelik, akkor 50 forint / db kb.
Azt ne mondd, hogy ezen spórol.
Viszont a HIV-et kockáztatja meg, amivel ugyan ma már együtt lehet élni, de ha diagnosztizálva lesz és kezelik, benne van a nyilvántartásban, úgy már nem dolgozhat prostiként, még börtönbe is kerülhetne amiatt.
#16.
Rendben, elhiszem neked hogy ez kivitelezhető, nem is erről van szó…
Csupán nem tudom, hogy ez milyen előnnyel járna a prosti számára, ha a pasi enélkül is visszamegy.
Ahogy a #6-os is írta, visszajárós majd akkor leszel ha már többször voltál a lánynál. Amíg ez nincs meg addig ugyanolyan egyszeri vendég vagy mint bárki aki először, vagy időnként elmegy.
Privilegizált kuncsaft majd akkor leszel ha sokkal több pénzt hagysz ott nála mint a többi kuncsaft. Árengedményt akkor sem kapsz, de akkor talán megfontolja hogy az egyszeri, első látogatóst arrébb tegye olyan kuncsaft kedvéért akitől folyamatosan jó sok pénzt be tud húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!