Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt írta a barátom,hogy 8-ra átjön és addigra jól mossam meg a popó lukamat mert ki akarja nyalni.Eddig még soha nem tett ilyen,nem is említette. Szerintetek komolyan gondolja dolgot vagy csak tréfálkozik?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 17:27
11/20 anonim válasza:
Vajon a kérdező, aki azt élvezi, hogy nőnek adja ki magát itt, ő transzinak minősül vagy meleg?:)
12/20 A kérdező kommentje:
11-es.Te miket beszélsz össze vissza?
2021. nov. 21. 19:11
13/20 mantis religiosa válasza:
Jobban várom, mint a Barátok közt következő részét! 😄
14/20 anonim válasza:
Na! Mi volt?
(Hű de szánalmas vagyok. 🤦♀️)
15/20 A kérdező kommentje:
Megtette.Nagyon csodálatos érzés volt.
2021. nov. 21. 20:51
16/20 anonim válasza:
Ugye mondtam! 😃 Első vagyok.
Te is csináltad neki?
17/20 anonim válasza:
Most komoly?
8 kor taliztatok de 9kor már fent vagy gyakorin h megírd?
Vagy nagyon unalmas volt, vagy elég kamu vagy!
18/20 anonim válasza:
jaj de jókat röhögök ezeken a popólukas kérdéseken:DDD
19/20 Dzsoki válasza:
Mi nem stimmel?Csak popólyuk nyali volt.Miért kevés hozzá a 40 perc?A kérdező,nem írta,hogy más is történt volna.Háborúban és szexben,mindent szabad.Engem azért a következő lyuk,jobban érdekelne!
20/20 anonim válasza:
Na a helyedben jól beleguggolnék megint a zuhanyrózsába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!