Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta ekkora divat, hogy 15-20 éves lányok 30-as pasikról tanulják meg titkos viszonyokban a szex alapjait? Ha nem 40-esektől…
Ezt én is tapasztaltam. Két barátnőm is (16) másik (18) ilyen 35+ pasikkal szexeltek.
De mit mondjak, nem tudom...szóval úgy, mint az a két lány, még soha nem csavartak ki szexuálisan. Anál, sperma lenyelése, nyilvánosan szexelni, buszon izgatni a farkam nadragom keresztül és még sorolhatnam, beszélek telefonon...erre leterdelt elovette a farkam és beleullt....
Én örülök neki, mert jól kitanitjak a lányokat és úgy kerülnek hozzánk, hogy nem kell a felesleges köröket lefutni, pl (mit szólnál ha így csinálnánk, nem lenne durva, vagy túl perverz neked?)
Náluk már nincs ez, első szexnel durr bele.
28 vagyok, 20 év alattival nem kezdenék.
f
Ez egyáltalán nem újkeletű dolog. Unokatestvérem aki lassan 50 éves, 16 évesen jött össze egy 40+ pasival, később össze is házasodtaj, 20 év házasság és gyerek lett belőle.
Mikor gimis voltam (10+éve), az egyik 16 éves osztálytársam 30 éves pasival járt, 15 éves korunkban a másik egy 26 éves pasival járt, a mai napig együtt vannak.
Mindig is viszonylag gyakori volt, hogy tini lányok felnőttekkel d*gnak, persze nem a többség, de akkor is, ez egyáltalán nem olyan szokatlan dolog és egyáltalán nem újkeletű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!