Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is beleunt a csajozásba, szexbe stb?
Főleg ezekbe de úgy mindenbe?
Sokszor vissza utasítottak, nem volt még barátnőm, sokáig voltam egyedül de már nem is kívánom a nőket.
Unott vagyok mindenben. Szerintem tök értelmetlen az élet így a cajozás is, csak látszat máz. de ennyi. Meg pl push up melltartó aztán deszka, lötytedt, nem formás stb.
és a poén hogy egy nem túl dekoratív lánnyal összejött egy randi, de sok kedvem nincs hozzá :/ - annyira unok mindent. Pedig nem mindig volt ez így.
Megyek az utcán, feszengek, néznek a csajok, egyik oda is jött hogy szeretnék e vele találkozni, mondom menj innen már elég volt nincs időm ilyenekre. Beleuntam, annyi volt már hogy pihi kell, egy fél év. Ideig jó ez a szeretősdi, de megunja az ember azt asszonyt fog be, leragad egynél, nekem is az kéne, 85 nő után nem gáz
23F
4x testépítő bajnok
Pontosítsunk már, te nem a szexbe untál bele - mert a visszautasítások miatt abban nem volt részed.
Figy' barátom, nem tudom hányszor pattintottak le mire az első alkalom összejött. Azt viszont tudom, hogy ha a kudarcok letörtek volna és megálltam volna akkor még most is szűz lennék.
Én is voltam így.
Aztán jött egy nagy kerek popsis, hatalmas melluz, szép arcú lány. Egyből kedvem lett hozzá, mindnehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!