Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a legtöbb fiú csak szexet akar a lányoktól?
3:
Szerintem vagyunk egy páran úgy, hogyha a lánynak jó, akkor nekünk is jó. Elvégre ha látni rajta, hogy élvezi, az nekem is izgi. :) De ez szerintem mindkét nemmel így van oda-vissza. Szóval érthetetlen számomra, hogy mire jó az önzőség (azon túl, hogy nem szép dolog). Mert ha odafigyelsz a másikra, akkor azzal csak mindkettőtöknek jobb lesz. De lehet én vagyok a hülye. :D Persze kívülről gondolom senkin nem látszik, hogy foglalkozna-e Veled/Veletek vagy sem, mondani meg mondhat bármit, így a tapasztalatok alapján a részedről teljesen érthető az elutasítás. Remélem azért majd összefutsz egy jobb emberrel. :) Talán nagyobb esély van rá, mint a lottóra. :P
(27/f)
Fordított a megközelítés. Az egyenes irány, hogy szexet minden pasi akar - csak vannak köztük olyanok akik rendszerest is az adott nővel, vagy akár komolyabb dolgot is el tudnának képzelni vele.
A kérdésed második része... Igen, egy nyitott, úgymond könnyen ismerkedő nő akár az alkalmiba is belemegy időnként HA (!!!) - s most jön a lényeg - HA a pasi olyan aki akár párkapcsolatra is szimpatikus lenne neki. Sőt annál egy fokkal szimpatikusabb (alkalmiban többnyire feljebb rakják a lécet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!