Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kényeztettél már orálisan olyan férfit, aki nem a szerelmed/párod/szexpartnered volt, neki is ugyanolyan odaadással csináltad?
Legyen szó érdekből, vagy bármi másról, tehát mikor nem puszta vágyból.
Ugyanis barátnőmmel fogadtunk és fogadásból meg kellett mutatni egymás szexuális tartalmú privát videoit. Ha van persze.
Egyet tudott mutatatni, amiben egy idősebb pasit sz*opott. Tipikus pocakos, szőrős 45+..
Azt tudtam, hogy volt egy ilyen érdek/pénz kapcsolata még öt éve, ami ez volt.
De a lényeg, hogy ugyanugy szopta mint ahogy engem szokott. 1 perc körüli volt a video, de abban minden volt, makknyalás/ficánkolás/körözés nyelvvel, érzéki bekapás, és ütemes szopás, és mondta hogy a szájába engedte mindig a végén. Mondtam, neki, hogy ahhoz képest elég rendesen élvezted, és erre mondta, hogy nem tud máshogy.
Egyébként nem változtattot semmin, csak megfogalmazódott bennem a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!