Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, formás.
Amúgy tipik elkényeztetett pláza cicának látom.
Lehet hogy nem az. Nem tudom. Nem ismerem. De ebből a p**a rázásból nekem ennyi jön le.
Formás, csinos.
A tetkók viszont lerontják, mint ahogy a tiktokos picsarázás is
Az a baj, hogy mivel nőként kérdezel, nem tudok csak külső alapján válaszolni, mert csajoknál nekem sokkal komplexebb a vonzalom. Hiába szép valaki, ha egy kis pitsa, nem hogy nem vonz, még taszít is. A videón szereplő hölgyeménnyel is ez a bajom, hogy egyszerűen nagyon butának néz ki. Szörnyen kiábrándítóak ezek insta meg tiktok csajok akik a seggüket rázzák meg mutogatják lenge ruházatban magukat. Nekem bármilyen csinos is legyen, egy ilyen nő sosem lesz vonzó, sőt..
Ha ovjektíven kérdezel, akkor a válasz az, hogy jó alakja van, csinos arca, gondolom sokak számára vonzó fiatal lány, sok nő is biztosan szeretne fele ilyen jó alakot mondjuk. Tehát szerintem a jelen szépség standardek szerint egy elég szép lánynak számít.
Nagyon enyhe bi hajlamom van, de inkább valami kíváncsi hetero féleség vagyok, ha ezt az énem kérdezed, hogy dugnék-e vele, akkor a válasz nem, engem nagyon kiábrándít ez a vonaglás és az, ha valaki buta mint egy kavics. Inkább legyen akkor nála átlagosabb a csaj, de normálisan viselkedő.
25N
Nagyon gyönyörű arca van, alakja is. Haja is szép. Számomra azonban ez a tiktok os picsa rázás olyan szinten lerontja az összképet, hogy még megdugni sem lenne kedvem...
26L
Biszex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!