Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » F29 vagyok. Az jelent valamit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

F29 vagyok. Az jelent valamit ha egy ezeréves lány (28) baratomnál alszom, kiskorom óta barátok vagyunk, és ilyenekkel húzza az agyam előre is, hogy ő amúgy meztelenül fog aludni éjjel. 😄 De nyilván nem, csak valamiért húzza az agyam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 19:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Vagy egyszerűen csak viccel. Akikkel régóta jóban vagyok, én is szoktam, de tisztában vannak vele, hogy barátok vagyunk, semmi több.
2021. nov. 18. 20:20
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Két lehetőség van, vagy mint az előző, besértődne, ha bepróbálkozol barátként, vagy az van amit mások mondtak, hogy azért lesz reggel hűvös, mert nem próbálkoztál, mikor ő "utalt" rá.

Mellesleg, azt mondta, hogy meztelenül fog aludni, nem azt, hogy maga veszi le a bugyiját. 😉

Vezesd fel szépen, hogy te örültél volna, ha nem csak viccel, mert egy nagyon vonzó nő, stbstb.

Két bort vigyél, hogy legyen mire fogni, akár mit is tesztek, vagy nem tesztek.

2021. nov. 18. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:
19%
biztos 29 évesen ilyet kérdezel
2021. nov. 18. 20:30
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
egyebkent meg ha a no baszni akar akkor mivan? nem kotelezo megdugni… kepzeljetek a helyzetet forditva, ha a srac mondana ilyet, es a csaj kerdezoskodne itt. a srac porig lenne alazva mert hogy kepzeli hogy ramozdul egy baratra, hogy lehet ilyen beteg perverz fsz…
2021. nov. 18. 21:11
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Szívat és önbizalom-növelésre visszacsatolást vár, vagy dugni akar. Akármelyik is, ne agyalj, ha ledobja a textilt akkor biz' (normálisan) de próbálj rá. Ha felháborodik a normális közeledésen akkor visszalőhetsz csípőből hogy ő provokált. Nincs veszítenivalód, hajrá.

Amúgy ha annyira ezeréves jóbarátod akkor csak ismerned kellene már annyira, hogy mikor mit gondol nem?

2021. nov. 18. 22:32
 16/19 anonim ***** válasza:
41%

Iszonyat gáz lenne, ha 29 éves felnőtt férfiként ezt tényleg meg kéne kérdezned🤣🤣🤣🤣🤣

Szerintem jó vagy te 18-19-nek is

2021. nov. 19. 06:25
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Na, mi lett? Megdugtad?
2021. dec. 27. 01:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Erre kìvàncsi lennék..szerintem nem 🤣 csak gyertya tartó lehetett max mert nem élt a lehetőséggel és màs viszont igen 🤣
2022. aug. 12. 17:46
 19/19 Pretorius25 ***** válasza:
Kár h a kérdező nem tért vissza azóta se beszámolni hogy végülis mi lett...
2023. ápr. 17. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!