Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok többsége szereti ha a szájába megy az ejakulátum és le is nyeli?
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 18:07
1/9 anonim válasza:
Egyszerűbb egy gyors nyelés mint össze-vissza köpködni.
2/9 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy szopni sem nagyon szeretnek, de ha meg is teszik a kedvedért a lenyelés is nehézkesen megy.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Azta kérdező, de szépen fejezted ki, "ejakulátum"...olyan szép szó, jó a hangzása.
5/9 anonim válasza:
Praktikusabb lenyelni mint köpködni.
6/9 anonim válasza:
Maga az "ejakulátum" igazából teljesen semleges nekem. Amit szeretek az egészben, az az, hogy közelről érezhetem, ahogy élvezésnél megkeményedik, feláll neki még jobban, meg felnyög, ilyesmi, miközben engedi ki magából. :)
8/9 anonim válasza:
Hát ugye ez a mai lányoknak már alap, kötelező elem. Aki nem teszi annak hosszú távon nem lesz "jo"pasija.
9/9 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy a többség szereti. Sok csajjal, barátnőmmel beszéltem már erről, pasijaim többsége is mondott ezt-azt exeikről, szerintem pont a többség az, aki nem szereti a szájába, lenyelni me pláne. Persze sokan közülük engedik, de nem mert szeretik, hanem a pasi kedvéért, és akik közülük le is nyelik, ők is főleg a pasi kedvéért, meg mert ahogy mások is írták, úgy a legegyszerűbb megszabadulni a cucctól.
Engem inkább a látvány izgat ahogy spriccel, jobban szeretem úgy, de vannak pasik, akik kifejezetten szájba szeretnek élvezni, én is szoktam engedni, de én sem azért, mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!