Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha arra izgulok, hogy ha a barátnőm r*bancos?
Figyelt kérdés
Szeretem ha másokkal is lefekszik és mindenki egy olcsó ribinek tartja.2021. nov. 17. 15:27
1/16 anonim válasza:
Nekünk nem baj, ha majd olyan csajod lesz aki "bővérű" és nagyfogyasztó pasik terén s kapcsolatban sem akar leállni akkor ideális páros lesztek. Megjegyzem, kevés ilyen nő van, szóval a nők többségének ez biz' baj lesz.
2/16 anonim válasza:
Akiben nincs meg az az ösztön hogy a nőt a magáénak tekinti (nem mint egy tárgyat hanem mint az ő partnere, mielőtt a sok femináci kiforgatja a szavaim) attól két dolgot szeretnék kérdezni.
1 miért akarnak PÀRkapcsolatban lenni ha nekik jó az hogy a tortából bizony más is vesz.
2 milyen tulajdonságok alapján hiszi magáról valaki azt hogy Ő ezzel a mentalitással Férfi - nak számít? Mert ez a habitus kikérem magamnak, de nem jellemző a férfiakra.
3/16 anonim válasza:
Ez egy (cuckold) fétis nem tudsz vele mit csinálni és úgy elég nehéz megérteni ha nem ugyan ilyen fétised van mert mindenki szerint az normális ahogy ő gondolja. Én is hasonló nézetet vallok mint a #2 de attól elfogadom hogy van ilyen ciki nem ciki ez izgatja
4/16 anonim válasza:
Ez olyasmi, mint a cuckold, csak valami továbbfejlesztett változat?
6/16 anonim válasza:
Csináltam egy új instant kepcserere. Kövessetek. 😄 klau.varga.123
8/16 anonim válasza:
Akkor az nem párkapcsolat, max szexkapcsolat :)
9/16 anonim válasza:
Milyen csaj? Hány éves? Engem lesz.phatna, nézhetnéd is. 36F
10/16 anonim válasza:
Nem baj,engem is izgatnak a hasonló dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!