Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A huszárok ezért pisiltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszárok ezért pisiltek bordélyozás után?

Figyelt kérdés

Hallottam hogy a huszárok azért pisiltek bordélyozás után, mert a hugy kicsapta a falloszukból az alvadt ondót.

Ez igaz?

2021. nov. 17. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez bzdmeg tudtak élni!!! Jó hosszú falloszuk volt, énekeltek, ittak-ettek nagyokat, mentek aztán qrvzni. De te jóisten mekkora falloszuk volt!!! Hosszú és vastag!!!! Mekkorákat kefélhettek azzal!!! Azok voltak még a szép idők..
2021. nov. 17. 15:28
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 jól mondod tesó!! :D
2021. nov. 17. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Alvadt ondó??? Haver nem napokig állt az a húgycsőben 😂 Szex utáni vizelési inger egy természetes reakció aminek több oka is van. Egyrészről a szex elnyomja a többi ingert (így a vizelését is) élvezés után viszont csőstől előjön. Másrészről nem az "alvadt" ondót mosod ki, hanem az esetleges bacikat ami bekerülhetett.

Jah, huszárélet... kár hogy néha háborúzni is kellett ugyebár 😂 Bordélyban max. a tisztek dugtak, a közkatonák a seregeket kísérő k.rvák jutottak valamelyik szekér mögött 8.-nak sorban állva. Nem hiába volt népbetegség a szifilisz. Amerre katonai csapatok mozogtak ott mindenhol felütötte a fejét.

2021. nov. 17. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a nemi betegségek megelőzése miatt
2021. nov. 17. 16:22
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

"Az ember lát, hall dolgokat, ebből építi fel a személyiségét."

Mucsi Zoltán ismered?

Na inkább az ő filmjeit nézzed mint a huszárokat!

2021. nov. 17. 16:23
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 De én láttam a Mucsit, hogy az egyik filmben huszár volt és ment Pepével a bordélyba, és összevesztek, mert ugyanazt a nőt akarták megkefélni. Ez a Nekem lámpást hoztak a szúnyogokban volt.
2021. nov. 17. 17:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!