Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok dugtatok már nagyon jót fiú baráttal?
Nem a pasitokkal csak egy olyan pasival akivel haverok vagytok?
Ha igen, hogy jutottatok el odáig?
Pasi vagyok, de dugtam már havercsajjal. Buli után részegen, egy helyen aludtunk. Nem misztifikáltuk túl a dolgot, alapból mindketten elég lazán kezeltük a szexualitást.
Ha friendzone-ban vagy két lehetőséged van. Vagy tudsz érzelmeket kelteni és átfordul a dolog, vagy "laza" csaj. Ha csak egyoldalú a vonzalom akkor engedd el a storyt. Amíg kajtatsz utána addig zárva a szemed mások irányába, lehet egy csomó lehetőséget - ahol lenne fogadókészség - elengedsz ez miatt magad mellett és egy év múlva is ugyanitt tartasz.
igen volt,szexeltem egy fiú barátommal.
Csak azért volt kínos, mert ismertem a párját is, és utána elmondta a pasi, hogy akárhányszor szexelnek rám gondol, mert sokkal jobbal élvezte velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!