Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Véleményetek szerint,szex közben hogy izgatóbb egy nő? Ha van rajta valamilyen szexi ruhadarab, vagy akkor, ha teljesen meztelen?
Igen, így van ahogy a Dzsokesz mondja.
Sejtelmes, kissé átlátszó ruhadarabok nagyon izgatóak tudnak lenni.
A strandon is pl, sokkal izgatóbb egy szexi fürdő ruci, mintha semmi sem lenne rajta.
Régen nagy divat volt a géz ing, vagy nőknek a géz blúz.
Nagyon izgató volt főleg nyáron, ha egy nőn ilyen géz fölső volt, melltartó nélkül.
23#
Nem tudom te honnan vagy, de bizony a Pesti utcákon egyre többet látni ilyet.
Nyáron, a 30-35 fokban bizony nagyon sok nő van felsőben, blúzban, melltartó nélkül.
Régebben ez szinte bűnnek számított, ma már egyre több nőn látni, hogy bizony nagyon nem szégyenlősek ebben a dologban.
Majd figyeld ezt meg jövő nyáron. Egyre nyitottabbak a nők ebben.
Sőt még talán kicsit pimaszak is, mert tudják, hogy ezzel húzzák a férfiakat.
22$
#24 Vidéken nőttem fel és Budapesten élek.
1000-ből 1 nő vállalja be, hogy melltartó nélkül utcára megy, akkora stigmával, illetve nyálcsorgatással jár napjainkban. Csak ugye a fővárosban egy forgalmasabb csomóponton annyira sok ember elmegy melletted, hogy pusztán a nagy számok miatt is szinte minden nap fogsz látni legalább egy melltartó nélküli nőt.
Sokszor szeretem ha van a csajon egy bugyi szex közben.
Mondjuk ha passzív sràcot dugok akkor előszeretettel kérem, hogy bugyiban jöjjön dugni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!