Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Kondorosi lakóparkban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Kondorosi lakóparkban hirdető rosszlányok valamelyikéhez érdemes lenne elmenni?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, kipróbálom milyen élmény lenne egy rosszlányokon hirdetővel egy együttlét. A munkahelyemhez közel van az Újbudai Fehérvári út. Az ottani Kondorosi lakóparkban elvileg van legalább 50 lány. Arra gondoltam onnan választanék. Pár témában jártas ismerősömmel tudtam már beszélni erről, és megoszlottak a vélemények. Van aki legendákat zengett a környékről, és van aki szerint messzire kerüljem el. Itt esetleg tud valaki tanácsot adni aki járt ott valakinél? Javasolhatnátok neveket is, ha nem is ide, akkor privátba. Az oldalon található képek és sajnos sokszor az értékelések is csalókák. Mindenképpen egy jót szeretnék választani, akivel nem fürödhetek be.

2021. nov. 16. 20:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10: Esetleg van kedved leírni hogy mi történt? Privátban?
2021. nov. 19. 17:27
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Voltál?
2023. jan. 2. 19:42
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
beszamolokon nézz körül.
2023. jan. 3. 15:22
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Mi lett?
2023. jan. 19. 20:03
 15/19 A kérdező kommentje:
#12-14. Voltam, kétszer is. Annál a lánynál, akit a hatos válaszoló javasolt. Jó volt egyébként, ügyes csaj, és jó a technikája. De ahogy a 6-os korrektül le is írta, tényleg nagyon magas lány, és nekem kicsit fiús a stílusa. Lehet, kipróbálnék még másokat is ott.
2023. máj. 14. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit off, de amúgy ez hogy működik?

Valami “strici” hálózat vesz ott lakásokat és futtatja a lányokat?

Mert nekem nincs bajom a prostitúcióval, ha az adott nő úgy dönt hogy Ő ezzel akar foglalkozni és fel regisztrál mondjuk az RL-re és bérel egy lakást, majd elkezdi fogadni a vendégeket, az szíve joga… Nem is illegális, adnia kéne igazából számlát, de ezt most hagyjuk.

Viszont, hogy van az, hogy vannak ilyen 50-100 milliós ingatlanok amelyek forognak a prostik között?

Gyakran olvasom beszámolóban, hogy “jártam itt korábban másik lánynál”, meg észrevettem hosszabb ideje hirdető nőknél, hogy még a stabilabbak is néhány havonta vagy 1-2 évente megváltoztatják a rendelésük helyét.

Sok nő pedig ugyanonnan hirdet, sokan vannak egy hatalmas nagypolgári lakásban…

Ez hogy működik? Voltam egyszer egy lánynál, aki azt mondta hogy ki mennek néha hozzá az RL “emberei” és százalékot kérnek tőle… Ez vajon igaz? Mert ez nagyon komoly bűncselekmény és így furcsa, hogy már vagy 15 éve, vagy nem is tudom mióta működik ez az oldal… Miért van erre szükség, ha igaz? Miért nem elég az, hogy a hirdetésnek az árát beszedik, ami full legális lenne?

És ezek a nők miért szorulnak olyan lakásokra amelyek kifejezetten “prosti lakások”?

Nagyon érdekelne már…

2023. máj. 15. 13:35
 17/19 A kérdező kommentje:

"Valami “strici” hálózat vesz ott lakásokat és futtatja a lányokat?"

Valami ilyesmi lehet szerintem is, de egyáltalán nem látok rá. Még a lányok látogatásában sincs túl nagy tapasztalatom. Ezzel a konkrét lakóparkkal az a fura, hogy tele van polgári családdal. Eddig kettőből kettő alkalommal láttam vagy a liftben, vagy a lépcsőházban kisgyerekes családot. Vajon ők tudják, hogy mik folynak ott jó pár lakásban?

2023. máj. 15. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#16, szerintem nem megvesznek lakásokat, hanem bérlik mondjuk 300.000Ft-ért, ez a "szalon", azt ott lévő lányok pénzének felét elteszik. Ehhez képest korrektebb volt a "kékfényes" riporter, aki szintén bérelt lakást, de csak "napi leadót kért", nem minden vendég után a felét. Mégis őt csukták le.

[link]

Egyébként nem értem, hogy miért nem a lányok bérelnek lakást, úgy jobban járnának. Állítólag régen nem mertek önállósodni, de most már sokan csinálják.

2023. máj. 15. 20:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Lexi és Dominika voltak a legjobbak. Igaz, néha eltűnnek hónapokra. Aztán ha elfogy a pénz, újra hirdetnek.
aug. 25. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!