Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex gyerek mellett? Milyen trükkökkel oldottátok meg?
Ugye kisgyerekkel nem épp olyan a szexuális élet, mint gyerek nélkül. De ha ritkkábban is, valahogy azért meg kell oldani.
Akinek van ebben tapasztalata, hogy oldotta meg? Az alvó gyerek meleltt? Vagy ninjaként kiosonva az alvó gyerek mellől az előszobában? Vagy valami kreatívabb módszerrel?
+ kérdés: volt már, hogy a gyerek rajtakapott titeket? az hogy volt, és hgoy oldotttátok meg?
Szuper, látom sikerült megérteni a "ti hogy oldottátok meg?" meg a "osszátok meg a tapasztalatotokat!" mondatokat. Szerintem nem egyezik az "adjatok tanácsot" és az "oktassátok ki egymást" mondatokkal, de kinek mi.
Sikerült két 20 éves embert felnevelni, de egy egyszerű mondatot értelmezni nem. Mindegy, köszi mindnekinek..
Nekem két gyerekem van, még ovisok. A nagy 4 éves korára tudtunk olyan házba költözni, ahol lett gyerekszoba, addig egy szobában aludtunk. Altatás után a nappali kanapéját használtuk pl., de lehet együtt zuhanyozni is. Kulcs mindenhol van az ajtókon. 2 naponta együtt voltunk így is, én nem éreztem semmi hátrányát annak, hogy gyerekeink lettek, maximum a 2-3 menet/éjszakás durvulások maradtak el. A minőség viszont szerintem csak jobb lett. Ja, meg lettek spontán reggeli akciók hétvégén. Gyerekek korán kelők, mesét kapcsolunk nekik, mi meg visszabújunk még picit az ágyba "aludni" :D Persze ezek ilyen 5 perces hancúrok, de fel tudják dobni a szexuális életünket.
+ a nyalánkságok, amikor pl szabin vagyok, apuka meg hazaszalad ebédelni :D, vagy mama bevállalja őket pár órára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!