Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy ne élvezzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne élvezzek el vele ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

Leszögezném elöljáróban, hogy nem vagyok már kezdő, 30 éves vagyok és ilyen még sose esett meg velem.

Nemrég jöttem össze a barátnőmmel. Elképesztően jó csaj, a személyisége is szuper, meg kinézetre is nekem ő az álomnő.

Két hónapja átjött hozzám filmezni. Nem terveztem csókon kívül mást, de annyira belemelegedtünk, hogy végül az ágyamban kötöttünk ki. Kb betettem neki és rögtön elélveztem, amit nyilván aztán kompenzáltam. Ő nyugtatott hogy semmi baj, sőt hízeleg neki hogy ennyire be vagyok rá gerjedve.

Az ezutáni alkalmakkor próbáltam elhúzni: más, semleges dolgokra gondoltam közben, megálltam mielőtt eldurranok hogy őt kényeztessem, pár órával korábban kivertem, de SEMMI! Egyszerűen olyan szűk és annyira szexi. Jó ha 2 percig bírom, utána tuti végem. Múltkor orálisan kényeztetett, ott is kb 30 mp alatt a szájában kötöttem ki. És hiába nyomunk több menetet, ugyanez a helyzet.

Félek, hogy rám fog unni emiatt. Hogy nem lesz így jó hosszú távon. Mit tehetnék? Fog ez változni ha több ideje együtt leszünk?

2021. nov. 16. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Ugyanezeket tapasztalatom magamon is. Szerintem itt vagy az a probléma, hogy olyan csajt fogtal ki amilyen még sosem volt, vagy 30 körül kezd kiürülni a férfi testből a vitamin, ásványi anyag, tesztoszteron stb.

30f

2021. nov. 16. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Nyugi,ha van pénzed,nem ún rád.A szexet majd megoldja máshogy,mással,neked meg eljátssza,hogy szexisten vagy. Ha pénzed sincs,bajban vagy,ne tervezz hosszútávra vele.
2021. nov. 16. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
#2 de egy féreg vagy.
2021. nov. 16. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy 30 vagy,nem jelenti azt hogy kellő tapasztalattal,rutinnal,stb rendelkezel.

Még idősebb korban is van hogy gyorstüzelő valaki.Eddig csak szexelgettél,de nem volt komolyabb aktusban egy partnerrel részed.

Egyébként ugyanúgy mint a lányoknál,nőknél vannak gyakorlatok az ilyen nem fizikális,hanem pszichés problémákra.

Nem beszélve arról,aki nem él tartós szexuális életet,s most nem a heti szexekre hanem a szinte napi ra gondolok,azoknál sűrübb a gyorstüzeléses problémák.

2021. nov. 16. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, majd megszokod. Ha elmúlik a kezdeti "jajdeszerencsésvagyokúdeimádlak" korszak, akkor majd egyre továb fogod bírni. Türelem.
2021. nov. 16. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha sokáig marad ez a helyzet, akkor orvos.

Ha megkönyörül, akkor ad gyógyszert, több is van, aminek az egyik "mellékhatása" az orgazmus késleltetése. Egyébként a stimulánsok jók, de ugyebár illegális. Antidepik amik elérhetőek

2021. dec. 31. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!