Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátaim lenéznek, mert cuckold vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az tetszik, hogy a nőmmel lefekszenek, de a hétköznapokban nem szeretem a megalázást.2021. nov. 15. 22:24
1/6 anonim válasza:
Ne mondd el a barátaidnak, hogy cuckold vagy.
2/6 anonim válasza:
Mi köze hozzá a barátaidnak? Szerinted én megbeszélem a kollégákkal hogy gyerekek akkora gangbangben voltam hétvégén hogy ihaj? Semmi közük hozzá.
4/6 anonim válasza:
A barátaidnak miért kell erről tudnia?
5/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, én sem mondtam el senkinek, hogy ilyen vágyaim vannak. Ez csak az érintettekre tartozik.
6/6 anonim válasza:
Az én barátaim nem érzem,hogy lenéznének e-miatt. Ráadásul a nagy részük már kihasználta a lehetőséget és kipróbálta az asszonyt. Volt aki csak egyszer, de van aki azóta is rendszeresen itt marad bulik után "aludni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!