Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok/nők,akik nyitottak a 24/7 jellegű BDSM életmódra és van kedvük beszélgetni a témában ?
Figyelt kérdés
25/F Dom. Tudom hogy egyből a lényegre tör a kérdés, de eléggé kevés gátlásom és van a témában,és kíváncsi vagyok,hogy vannak-e még ilyenek rajtam kívül és tudnak-e újat mondani,vagy olyat,amire nemet mondanék.2021. nov. 15. 21:37
11/15 anonim válasza:
#10 úgy áll elő hogy a nagyarcú "láttam már videón" műdomocska beleszalad egy olyan dominába vagy swithcbe akinek pont olyan hangulata van (vagy ez a "specialitása") hogy letöri a szarvakat. A találkozónál két perc alatt felébe kerekedik (nem erővel, hanem szellemileg, utána már testileg is) s igen hamar helyre teszi a figurát 😃
12/15 anonim válasza:
11 Valahogy így képzeltem, inkább a részletes lezajlására lennék kíváncsi egy ilyen eseménynek, kezdve onnan, hogy miért nem beszélgetéssel kezdődik az egész, amiből kiderülne, hogy nem pont egymást keresik, egészen odáig, hogy a "szerepcsere" után mi viszi rá a f.szit, hogy ne vegye a kabátját és sétáljon el, hanem hirtelen felfedezze magában a szubmisszív hajlamot (azt feltételezni se merem, hogy nem önként marad a tett színhelyén). Megannyi kérdés...
13/15 anonim válasza:
#8 Ez is érdekelne... főleg az, hogy hogy történik ez konszenzuális keretek között. Mert ha nem úgy, akkor ezt jobb helyeken bántalmazásnak hívják...
14/15 anonim válasza:
#12-13 semmilyen erőszak nincs. A műdomocska lúzerek többsége bármibe belemenne csakhogy p.ncit kapjon, magától fekszik a pálca alá. Ha nem akkor van kabátvétel. Aki igazán domináns annak nincs szüksége erőszakra arra hogy elérje amit akar. Ez a "sport" nem a bicepszed nagyságán múlik.
15/15 anonim válasza:
14 Nyilván nem a bicepsz nagyságán múlik, ezt én sem állítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!