Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz lenne leszólít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne leszólítani egy lányt, ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Pár hónapja voltam egy áruházban, ahol csinos fiatal lányok parfüm kínálatokat mutattak be, illetve vásárlásra ösztönöztek.

Elmondásuk szerint egyetemisták, valamennyi kis pénzt kapnak a parfümök értékesítése után.

Na most, abban a pillanatban nagyon megkívántam az egyik ilyen hölgyet, és arra gondoltam, hogy rákérdezek, lenne-e kedve egy aktushoz, persze nem ingyen.

Ha legközelebb lenne hasonló szituáció, szerintetek ha szépen, korrekten rákérdezek a dologra, vevő lehetne rá valaki?

Ha már eleve látszik a lányon, hogy "kicsapongó, bevállalós teremtmény, vagy akár csak hétköznapi", érdemes lehet megpróbálni? Hiszen túl nagy probléma nem lehetne belőle, nem ismerjük egymást, nekem pedig kultúrált megjelenésem van.

Valaki szerzett már így, vagy hasonló módon partnert?

2021. nov. 15. 20:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tesó, amit én csinálok az a gáz. A te ötleted súlyosan etikátlan, lehet h még jogszabályellenes is!
2021. nov. 15. 20:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez így működik. Gratulálok, egy mezei k*rva szintjére degradálnál egy egyetemista lányt. Ennyi ésszel szabadlábon...
2021. nov. 15. 20:25
 3/21 anonim ***** válasza:
94%

Pofon is vágnálak abban a pillanatban, és teljesen jogosan.

19L

2021. nov. 15. 20:26
 4/21 A kérdező kommentje:
Rendben! Meggyőztetek!
2021. nov. 15. 20:28
 5/21 anonim ***** válasza:
12%

Nem 3-as, nem JOGOSAN. Mehetnél is a kapitányságra, persze úgyse lenne így, mert egy fotelforradalmár-kibic vagy.

Max elbőgnéd magad, ennek van realitása

2021. nov. 15. 20:28
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,inkább vegyél egy parfümöt tőlük, ugy több esélyed van. ;-)
2021. nov. 15. 20:29
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Inkább szombat este próbálkozz valamelyik diszkóban.

Nyilvános helyen még akkor is fel fog háborodni ha amúgy kapható ilyenre

2021. nov. 15. 20:29
 8/21 StevenUp ***** válasza:
100%

Gondolom Francia Parfüm és ha válaszolsz pár kérdésre akkor fél áron adnak egy alapból túlárazott pacsulit amire egyébként sincs szükséged :D

Ezek a nők téged úgy hívnak hogy "Vásárló 1733" szóval túl sok reményt ne fűz ehhez

2021. nov. 15. 20:31
 9/21 A kérdező kommentje:
6/8, igazából vettem tőlük parfümöt. :)
2021. nov. 15. 20:34
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én valószínűleg kiröhögnélek. (Tapasztalatból beszélek...)
2021. nov. 15. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!