Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy haverom elejtette előttem, hogy igazán b... na egy jot. Épp otthon voltunk. Ezt vehettem volna celzasnak?
Figyelt kérdés
Egy ideje nem volt nővel és az előző nője egy apáca volt2021. nov. 14. 22:27
1/12 anonim válasza:
Az apácáknak szerintem nem lehet barátja.
Te férfi vagy? Mert akkor nemigen volt célzás.
3/12 anonim válasza:
Ha itt filózol? Miért nem hagytad magad?
4/12 anonim válasza:
Juli szereti az anális szexet! Tehát elmondhatjuk, hogy Juliánuszbarát!
5/12 A kérdező kommentje:
Ja lány vagyok igen, az lemaradt :D de ezt ilyen tahó módon kell közölni?
2021. nov. 14. 22:35
6/12 anonim válasza:
Gondolom mar frusztralt miatta es ezzel nem megbántaninakart csak megosztotta a véleményét még ha nemis a leg lexikálisabb módon
8/12 anonim válasza:
Mibtahó ebben? B..na, oszt elmondta. Mi kéne, virág? Nem vagy te emlékmű! Ezt te hibáztad el. Evvan.
9/12 anonim válasza:
Ha haver, én szimplán csak arra gondolnék, hogy szexelni akarna, vágyik rá. Ennyi, semmi több. Ha velem szeretne valamit, nem úgy fogalmazna hogy de basznék egyet. Simán annyit reagáltam volna erre, hogy igen én is, kár hogy nincs senki aki érdekelne jelenleg:D téma lezárva
Barátok közt én is sokmindent elmondok, barátnőimnek is szoktam mondani, hogy kivagyok már és dugnék:D nem jelent ez semmit
10/12 anonim válasza:
Idk, lehetett utalás de amúgy lehet csak kimondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!