Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, mikor terhesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mikor terhesek voltatok, kényeztettétek a párotokat kézzel, vagy szájjal, hogy ne szenvedjen hiányt?

Figyelt kérdés

2021. nov. 14. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy terhesen is lehet szexelni?
2021. nov. 14. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Szexeltem ...

Igen mind a harom terhessegem alatt! Mert kivantam!

Ugye milyen fura?

2021. nov. 14. 19:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, de az utolsó hónapokban már nem ajánlatos. Illetve sok ismerőstől hallottam, hogy a nők sokszor már nem is kívánják a szexet ilyenkor, ugye már átszellemülnek az anyaságra és nem gondolnak a szexre. A pasik meg ugye mindig akarják :D
2021. nov. 14. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Figyi ha nem tilt a doki akkor vegig lehet szexelni

Az meg nem FERFI a szembe aki elvarna a terhes parjatol h elegitse ki. Legyen annyi benne h kibirja zsebhokival addig.

Tevedes a pasik sem mindig akarjak sot a legtobb pasi ismerosomnek eleg hati 1-3 szex

2021. nov. 14. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Az én volt feleségem még szülés után se kívánta vagy két évig szexet. Nem is volt semmi. Remek idők....
2021. nov. 14. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hónapban előfordulhat hogy már a férfi se kívánja a szexet. Ennek sok oka lehet, de nem annyira ritka és nem is feltétlenül probléma.

Nálunk ez nem volt gond, de az utolsó időszakban én nem kívántam sajnos. De kb 1 hónapról beszélünk csak.

Szájjal se ment úgy ahogy szerettük volna, az állandó helyezkedés fészkelődés miatt én nem bírtam csinálni, maradt a kézimunka de a férjem azt imádja szóval nem volt gond.

2021. nov. 14. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi amíg lehetett és mindkettőnknek kellemes volt szexeltünk. A végén már nem, olyankor volt rá példa hogy kézzel segítettem rajta. De sosem volt elvárás a részéről. A gyermekágy alatt pedig volt 1000 más gondom, főleg hogy császároztak, nehézkes volt még a felkelés is... De semmi problémát nem okozott a kapcsolatunkban, idővel minden rendeződött és újra rendszeresen szexelünk. Nálunk heti 3-4 alkalom van, ennyi volt az átlagunk kb mindig és most is.
2021. nov. 14. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Legtöbbször szex volt végig, ha valamiért nem akartam akkor persze kézzel vagy szájjal segítettem, de sokszor volt hogy csak pl rámverte mert az izgatta.
2021. nov. 15. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!