Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mikor terhesek voltatok, kényeztettétek a párotokat kézzel, vagy szájjal, hogy ne szenvedjen hiányt?
Szexeltem ...
Igen mind a harom terhessegem alatt! Mert kivantam!
Ugye milyen fura?
Figyi ha nem tilt a doki akkor vegig lehet szexelni
Az meg nem FERFI a szembe aki elvarna a terhes parjatol h elegitse ki. Legyen annyi benne h kibirja zsebhokival addig.
Tevedes a pasik sem mindig akarjak sot a legtobb pasi ismerosomnek eleg hati 1-3 szex
Utolsó hónapban előfordulhat hogy már a férfi se kívánja a szexet. Ennek sok oka lehet, de nem annyira ritka és nem is feltétlenül probléma.
Nálunk ez nem volt gond, de az utolsó időszakban én nem kívántam sajnos. De kb 1 hónapról beszélünk csak.
Szájjal se ment úgy ahogy szerettük volna, az állandó helyezkedés fészkelődés miatt én nem bírtam csinálni, maradt a kézimunka de a férjem azt imádja szóval nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!