Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol van hetero Glory hole?
#3: Tudtoddal voltál már azon a helyen? Csak mert az ilyen 'hallottam' meg 'pista szerint úgy van' vagy 'én úgy gondolom' dolgokra alapozni vicces. Menj el aztán nézd meg. Nem tudom mit kell ezen ennyit agyalni, max ha nem tetszik nem mész vissza. Nem reklám miatt mondom, mert szerintem igénytelen hely, de attól még nem melegek járnak oda.
#2 (N)
1, 2, 3, 4
Sokszor voltam már ott és melegeket még nem láttam.
Viszont a rendezvényszerűen meghívott lányokon kívül még csak egyszer láttam ott olyan nőt aki akciózott. Egy idősebb bácsi nyalta a nőt kabinban és aki a lyukakon betette a farkát azt a csaj leszopta.
A Glory Cafe az Pesten van a belvárosban, 8 ker, Baross u 30, a Kálvin és a Corvin között kb. [link]
A "cseheknél" az szerintem tényleg Csehország. Ha nem kamu akkor jó lenne azt részletezni.
Nem állítottam hogy sok nő odajárna szopni. Ingyen és egyedül szerintem se fordul elő. De vannak ott nők szervezetten a mindennapos gangbang bulikon (lásd weboldalukat), volt az a nő akit én láttam (lehet kapott pénzt a bácsitól akivel ott volt) és néha állítólag mennek oda párok ahol a csaj másokat is szopik, akárcsak a swinger klubokban.
Mindenesetre a kérdésedre az a válasz hogy a hetero helyszín igenis adott és mint írtam, már sokszor jártam ott (a szervezett gangbang miatt) és nem láttam még melegeket. A melegeknek tuti hogy saját helyeik vannak.
Én ezt ismerem, de lehet hogy van máshol is Budapesten.
Szerintem a swinger klubokban (van több) is lehet hogy van glory hole akció, de ott még nem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!