Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött már össze innen az oldalról valakinek kapcsolat?
Figyelt kérdés
Nekem 6 kapcsolatom is innen volt, eggyel pedig a szüzességünket is innen megismerkedve vettük el egymásnak.
29f
2021. nov. 13. 20:04
1/11 anonim válasza:
Szeretőm lett innen.Barátság is.
n
2/11 anonim válasza:
3 komolynak induló, meg pár lazább
3/11 anonim válasza:
Nekem is innen lett szeretőm. Azóta is tart, és többek vagyunk, mint szeretők... :)
4/11 anonim válasza:
Jött már össze, igen. Legközelebb óvatosabb leszek
7/11 anonim válasza:
Wow. Többször kéne használnom az oldalt. :'D
Amúgy 1x egy netes csaj haverom lett innen.(csak messengeres beszelgetés volt a nagy táv miatt)
9/11 anonim válasza:
Komolyak vagytok😅 nekem nem. Még ismerkedés sem igazán. Szóval ha úgy van lányok irhattok😁. 22F vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!