Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki volt már idősebb nagymama...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt már idősebb nagymama korú nővel és milyen volt vele a Szex?

Figyelt kérdés

2021. nov. 13. 10:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
50 ,60 feletti még szexelő nő? Ez valami vicc ugye?
júl. 30. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 hogyne szexelnénk? Marson laksz? Vagy annyira fiatal vagy és éretlen hogy ezt se tudod.

Jól tudják a dolgukat, ők nem szinlelik az orgazmust és nem fog a kedvedbe járni, mint a fiatal nők. Érettek és tudják mit hogy kell.

júl. 30. 16:19
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
18 voltam. Haveromnál aludtam. Kimentem éjjel pisilni, a nagyanyja rám nyitott, 73 éves volt, bekulcsolta az ajtót és lecumizott, aztán bepucsított és kérte, hogy jól dugjam meg, de lelankadt a farkam. Aztán vissza cumiztam a farkam és beleélveztem a szájába. Másnap reggelinél éreztem a lehelletén, tuti nem mosott fogat.
júl. 30. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

#12 Menopauzáról, változó korról hallottál már?

#13 Jó kis horror álmaid vannak kispajtás.

júl. 31. 08:40
 15/16 Senior Séf ***** válasza:
Idegen városban, munkahely, szállás (és persze bárminemű segítség) nélkül kezdtem az egyetemet. Az első évben idősebb hölgyeknél laktam. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nagyon hamar elegem lett a hervatag bájakból.
szept. 13. 14:36
 16/16 anonim ***** válasza:
A volt fodrászom(sajnos volt), egy jó kis 50 es barna hajú alacsony kerek nem nagy mellű asszonyka volt. Mindig test nadrág volt rajta(fekete) egyszer lebuktak hogy nagyon elmerülve néztem. Mikor rám került a sor hogy vágja a hajam, felhozta, hogy észre vette ahogy nézem😂 hát mondom nincs mese megdicsértem hogy sokkal jobb alakja van mint a 23 éves lányának, erre megcsókolta a fülem mögött és azt mondta, fél 8 ig dolgozok, ugorjak majd be😂 hát beugrottam😁 25 voltam akkor
szept. 22. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!