Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tökéletes női fenék és mell kombináció képekkel?
Ő sem rossz:
Én inkább a tenyérbe illő fenékért, és a nem túl nagy, formás mellekért vagyok oda. Izlések és pofonok, ahogy mondják.
Én meg úgy vagyok vele, hogy ha a kezeim közé kerül - saját beleegyezésével - egy nő és meg akarom őt itt-ott simogatni, egyengetni, akkor lehetőleg ne saját magamat cirógassam, miután átkaroltam.
Számomra a Nő 65-75 kilónál kezdődik és odaadóan beletuszkolja az emlőit a képembe vagy gátlástalanul az ülepébe nyomja az orromat, - nem bájolog feleslegesen túl sokat, ha akar tőlem valamit!
látszik, hogy a photoshoppolt modellekkel nem lehet versenyezni, kb csak ilyeneket linkeltetek
az átlagos hėtköznapi nők nem izgatóak, gondolom
azért ez szomorú, de persze érthető
27 köszönöm, ez kellett
valóban ezeken nincs PS, meg is látszik
28 persze, egyből gondoltam, hogy nem az "igazi" nők lesznek belinkelve
az a bajom, hogy az átlagtól is ezt várja a férfiak többsége (akinek nem ige ...) és a hétköznapiakat is ehhez méri, ezt várja el, mert kb csak ez az izgató
aztán persze jön a fejvakarás, hogy miért depis, szégyellős, szexkerülő egy csomó nő (itt szintén nem személyeskedni akarok, bár mindegy nagy eséllyel úgyse megy át amit mondani akarok, a lepontozás pedig bizonyára most is garantált)
"az a bajom, hogy az átlagtól is ezt várja a férfiak többsége (akinek nem ige ...) és a hétköznapiakat is ehhez méri, ezt várja el, mert kb csak ez az izgató"
a legtöbb férfinak átlagos párja van.
"aztán persze jön a fejvakarás, hogy miért depis, szégyellős, szexkerülő egy csomó nő"
mások fel tudják dolgozni a tényt, hogy a jól kinéző nők pedig sok férfinak bejönnek. (a jól kinéző pasik pedig sok nőnek). TE vagy depis, szégyellős, szexkerülő. és emiatt másokat okolsz. ez a te problémád, ezzel neked kéne valamit kezdeni, nem másoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!