Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lány előttem aktív nemi életet élt?
Nekem is volt olyan, hogy épp nem volt komoly kapcsolatom de szedtem fogamzásgátlót. Olyankor konkrétan bőr-és menstruációs problémák miatt szedtem/nem álltam le vele.
Amúgy meg miért érdekel ennyire, mi volt előtted? Kommunikáció esetleg? Kérdezz rá, ha ennyira piszkálja a fantáziád.
De azért jó nagy hülye voltál, ha elsőre így gumi nélkül esetleg beledurrantottál..
Én azért nem hagytam abba, mert a pokoli erős menstruációs görcseim megszüntette, 7 napról 4 napra rövidült a mensim, és mindig órára pontsan tudtam, hogy mikor fog megjönni. Nem úgy, mint előtte, hogy szépen kiszámolom, hogy kb mikor lesz jó a nyaralás, aztán bumm, két hetet késik, és a következő pont a nyaralás alatt. Nézheted a tengert a partról, jó sok pénzért. Most simán ki tudom számolni, hogy 2026 júliusában melyik 4 nap lesz meg.
Ti pasik ezt nem érzitek át, hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!